Προγράμματα Ασφάλισης Οχήματος

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός, φροντίζουμε το ταξίδι να είναι ξέγνοιαστο

Που να πας με το ταίρι σου του Αγίου Βαλεντίνου

5 ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα

Eurolife blog - couple resting with coffee at their car outdoors

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, και τι καλύτερο από μια ρομαντική απόδραση για να γιορτάσετε την αγάπη σας; Σε αυτό το άρθρο, σου προτείνουμε μαγευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα για του Αγίου Βαλεντίνου, που θα σου προσφέρουν αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου.

Ναύπλιο

Το Ναύπλιο είναι το place to be για του Αγίου Βαλεντίνου! Πρώτον, έχει αυτό το ρομαντικό vibe που ταιριάζει απόλυτα με τη γιορτή του έρωτα. Κάνε τη βόλτα σου με το ταίρι σου πιασμένοι χέρι-χέρι στα γραφικά σοκάκια με τα νεοκλασικά. Ανεβείτε τα σκαλοπάτια του Παλαμηδίου για μια καταπληκτική θέα στην πόλη και τελειώστε τη μέρα σας με ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα.

 

Ποιος μπορεί άλλωστε να πει «όχι» σε μια βόλτα στο πανέμορφο λιμάνι με τα φωτισμένα καραβάκια; Τα μικρά καφέ και τα ρομαντικά εστιατόρια στο Ναύπλιο είναι πάντα εκεί, σερβίροντας τοπικές λιχουδιές και κρασάκι. Μήπως μόλις το Ναύπλιο πήρε ένα…swipe right από σένα και το έτερόν σου ήμισυ;

Μέτσοβο

Στο Μέτσοβο, ο έρωτας συναντά την παραδοσιακή ομορφιά. Η γραφική του πλατεία με τον πλάτανο στη μέση θυμίζει κάτι από παραμύθι. Αν είστε τυχεροί θα δείτε και μερικές χιονισμένες βουνοκορφές στον ορίζοντα. Μια βόλτα στα πανέμορφα στενά δρομάκια και λίγο κόκκινο κρασί το απόγευμα μπροστά στο τζάκι είναι εικόνες που θα πάρετε σίγουρα μαζί σας από το ρομαντικό Μέτσοβο. Ό, τι πρέπει για μια αξέχαστη ημέρα αγάπης! Μην το σκέφτεστε, απλά πάτε!

 

Αξιοθέατα στο Μέτσοβο που μπορείτε να επισκεφθείτε:

  • Το Λαογραφικό Μουσείο
  • Το μονοπάτι της Αρκούδας
  • Τον ποταμό Αώο

Πήλιο

Γιατί να επιλέξεις το Πήλιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Μα, γιατί είναι σαν να μπαίνεις σε έναν ζωντανό πίνακα ζωγραφικής! Το Πήλιο ξέρει πώς να κάνει τις ρομαντικές βραδιές σας πραγματικά αξέχαστες. Από την κορυφή των βουνών μέχρι τις παραλίες, το Πήλιο είναι ένας παράδεισος που συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις την καλύτερη έκπληξη στο ζευγάρι σου!

 

Στο Πήλιο, η φύση φλερτάρει ασταμάτητα με τους πέτρινους οικισμούς και τα γραφικά μονοπάτια. Μπορείτε να περπατήσετε στο μονοπάτι των Κενταύρων και να εξερευνήσετε τα όμορφα χωριά όπως για παράδειγμα τη Μακρυνίτσα, την Πορταριά ή τις Μηλιές. Μήπως ήρθε η ώρα να φλερτάρεις με τον άνθρωπό σου λιγάκι κι εσύ;

Βυτίνα (δρόμος της αγάπης)

Και πάμε τώρα στους πιο ultra romantic προορισμούς για του Αγίου Βαλεντίνου. Ένας από αυτούς είναι η Βυτίνα Αρκαδίας. Γιατί; Έχεις ακούσει για τον Δρόμο της Αγάπης; Όχι, δεν είναι τίτλος από ταινία, είναι ένας πραγματικός δρόμος στη Βυτίνα, καταπράσινος και γεμάτος καρδούλες στον αέρα. Καλά εντάξει, υπερβάλλουμε λιγάκι. Αλλά είναι όντως η τέλεια βόλτα για τους ερωτευμένους.

 

Φαντάσου ένα τούνελ από δέντρα, με τα πουλιά να τραγουδούν για την αγάπη σας και όλα γύρω να είναι το πιο ειδυλλιακό τοπίο για ένα φιλί! Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η Βυτίνα έχει όμορφα μέρη με τζάκι για χουχουλιάρικες στιγμές, νόστιμα τοπικά εδέσματα και μια ατμόσφαιρα που «φωνάζει» ρομαντζάδα. Λοιπόν, ετοιμάστε τα μπουφάν σας και τις καρδιές σας, γιατί η Βυτίνα με απόσταση μόλις 2.5 ώρες από την Αθήνα σας έχει ετοιμάσει τον πιο τέλειο Άγιο Βαλεντίνο!

Λουτρά Πόζαρ

Η δεύτερη ultra romantic επιλογή είναι να ζήσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με διαμονή στα Λουτρά Πόζαρ! Ζεστά ιαματικά νερά, ξενοδοχεία με τζακούζι, μασάζ και σπα και ρομαντικό δείπνο σε γραφικά χωριουδάκια. Τι άλλο να ζητήσεις για την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου;

 

Ο καθαρός αέρας, η φύση και η ρομαντική ατμόσφαιρα στα Πόζαρ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να εκφράσεις τον έρωτά σου. Και ποιος ξέρει; Ίσως μετά από μια τόσο όμορφη και χαλαρωτική νύχτα, ένα «Σ' αγαπώ» είναι το μόνο που μένει να πεις…

Ρομαντισμός και ασφάλεια πάντα

Στην Eurolife FFH, θέλουμε να μπορείς να χαρείς τον έρωτά σου, χωρίς να σκέφτεσαι τα απρόοπτα. Με την ασφάλιση αυτοκινήτου της Eurolife FFH έχεις:



  • Φροντίδα ατυχήματος 24 ώρες το 24ωρο
  • 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη κάλυψη
  • Κάλυψη σε περίπτωση κλοπής καταλύτη
  • Έκπτωση στα ασφάλιστρα της ανανέωσης

 

Επιπλέον, ενώ απολαμβάνεις τις ρομαντικές σου στιγμές μακριά από το σπίτι, η ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας σου εξασφαλίζει ότι το σπίτι σου και το περιεχόμενό του είναι προστατευμένα από πυρκαγιά, κλοπή, αλλοίωση τροφίμων κ.ά.

 

Και μην ξεχνάς το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN +, που προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για οικονομία και ηρεμία, συνδυάζοντας ασφαλιστικά προγράμματα στη Eurolife FFH.

Προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας