Τι είναι το πρόγραμμα ασφάλισης ξενοδοχείου και γιατί το χρειάζεστε;

Ένα μόλις βήμα πριν ανοίξει επίσημα η φετινή τουριστική σεζόν, εάν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να θωρακίσετε την επιχείρησή σας με μια ασφάλιση ξενοδοχείου.

Είναι η εποχή που σιγά σιγά ολοκληρώνονται οι εργασίες αναβάθμισης και ανακαίνισης σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή δωμάτια, οι κρατήσεις ολοένα και αυξάνονται και το κλειδί μπαίνει στην πόρτα για να υποδεχθείτε τους πρώτους επισκέπτες λίγο πριν το Πάσχα. Είναι όμως πράγματι όλα στη θέση τους;

Μην ξεχάσετε την ασφάλιση 

Εάν λοιπόν δραστηριοποιήστε στο χώρο του τουρισμού και πιο συγκεκριμένα διαθέτετε καταλύματα, έχετε ποτέ αναρωτηθεί εάν όλα όσα κάνετε είναι αρκετά για να προστατεύσουν την επιχείρησή σας και το προσωπικό από απρόβλεπτες καταστάσεις; Υπάρχει λοιπόν τρόπος για την κάλυψη της επένδυσής σας κι αυτός δεν είναι άλλος από ένα κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα θα σας παρέχει προστασία τόσο για τις κτιριακές εγκαταστάσεις και το περιεχόμενό τους, όσο και στα κέρδη της ξενοδοχειακής επιχείρησής σας γιατί προσφέρει πολλές καλύψεις από κινδύνους όπως: φωτιά, κλοπή από διάρρηξη, ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμό, κακόβουλες ενέργειες, αλλά και διαρροή στις σωληνώσεις

Σύμφωνα με το μέγεθος του ξενοδοχείου σας, δηλαδή ανάλογα με τον αριθμό των κλινών που διαθέτετε, καθορίζεται σε ημερήσια βάση το ασφάλιστρο για κάθε πελάτη κάτι που θα σας κάνει σίγουρα να κοιμάστε ήσυχοι, ακόμα κι αν το ξενοδοχείο σας είναι γεμάτο. 

Κάντε ένα βήμα παρακάτω

Για ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις που απασχολούν μεγάλο αριθμό προσωπικού μην μείνετε στα βασικά! Κινηθείτε έξυπνα και δημιουργήστε συνθήκες επιπρόσθετης ασφάλειας. Μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης Εργαζομένων που έχουν σχεδιαστεί και για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επενδύστε στο αίσθημα ασφάλειας και προνομίων των συνεργατών σας, καθώς η ψυχολογία των εργαζομένων, αποτελεί την κινητήριο δύναμη κάθε εταιρείας

Τα Ομαδικά Ασφαλιστικά Προγράμματα στοχεύουν:

  • στη μείωση του αισθήματος της ανασφάλειας που έχει δημιουργήσει η υποχώρηση της κοινωνικής ασφάλισης, τόσο στην υγεία όσο και στη σύνταξη και
  • την καλλιέργεια του αισθήματος του ανήκει σε μια μεγαλύτερη κοινότητα, η οποία θα μας στηρίξει σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στην ζωή μας  

Ποια είναι τα οφέλη για την επιχείρηση σας;                                                                

  • Αποτελούν σύγχρονο «εργαλείο» δημιουργίας θετικού εργασιακού περιβάλλοντος, αυξάνοντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων.
  • Ενισχύουν την προσήλωση των εργαζομένων στην επιχείρηση παρέχοντας παράλληλα κίνητρο για την προσέλκυση νέων, ικανών στελεχών.
  • Βελτιώνουν το κύρος και τη φήμη της επιχείρησης στην αγορά.
  • Προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και είναι ευέλικτα, τόσο στο σχεδιασμό τους, όσο και στους κανόνες λειτουργίας τους.
  • Προσφέρουν φοροαπαλλαγή εισφορών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 4172/2013 | άρθρο 15o).

Ποια είναι τα οφέλη για τον εργαζόμενο; 

  • Συμπληρώνουν τις παροχές της Κοινωνικής Ασφάλισης και επιτρέπουν στον εργαζόμενο τη διατήρηση του βιοτικού του επιπέδου και μετά τη συνταξιοδότηση.
  • Μειώνουν το άγχος που προκαλεί η οικονομική αβεβαιότητα και λειτουργούν θετικά στον οικογενειακό οικονομικό προγραμματισμό.
  • H καταβολή της παροχής φορολογείται αυτοτελώς (Ν. 4172/2013 άρθρο 15ο) 

 

Εάν επιθυμείτε, όπως κάθε σύγχρονος επιχειρηματίας, ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για την ξενοδοχειακή σας μονάδα, μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και προτάσεις που θα καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

 
Ασφάλιση Τουριστικών Μονάδων

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας