Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις

Προστατέψτε το ενεργητικό, τα οικονομικά αποτελέσματα και το προσωπικό της επιχείρησής σας
και διασφαλίστε τη στρατηγική της ανάπτυξη.

Τα στοιχεία που συνθέτουν την επιχείρησή σας είναι προστατευμένα

Η ασφάλιση μιας επιχείρησης προστατεύει τα περιουσιακά της στοιχεία, όπως τις πάγιες εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και τα εμπορεύματα, από ζημιές που ενδεχομένως να αποβούν καταστροφικές. Διασφαλίζονται έτσι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ευελιξία

Ευελιξία

Μαζί με το βασικό πακέτο 14 καλύψεων, μπορείτε να επιλέξετε όποιο από τα 6 διαθέσιμα πακέτα προαιρετικών καλύψεων ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Μηδενικές απαλλαγές

Μηδενικές απαλλαγές

Για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία, δίνουμε στους κατόχους του My Business First τη δυνατότητα μηδενικής απαλλαγής σε συγκεκριμένες καλύψεις.
Κάλυψη αστικής ευθύνης & νομικής προστασίας

Κάλυψη αστικής ευθύνης & νομικής προστασίας

Τώρα μπορείτε να είστε ήσυχοι για την αστική σας ευθύνη σε περίπτωση που προκαλέσετε ζημιά σε βάρος τρίτου, συνεπεία πράξης ή παράλειψής σας, από αμέλεια.

Στην Eurolife FFH διατηρούμε σημαντική θέση στην ασφάλιση μεσαίων & μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με ισχυρό χαρτοφυλάκιο.

Με τα προγράμματά μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προστασία για μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις με ασφαλισμένο κεφάλαιο πάνω από 1.000.000 ευρώ, ώστε να επικεντρωθείτε ανενόχλητα στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Φροντίζοντάς σας προσωπικά, εξειδικευμένα στελέχη μας αξιολογούν τις ανάγκες, τους κινδύνους και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επηρεάζουν τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας και σας προτείνουν το συνδυασμό καλύψεων που ταιριάζει στις ανάγκες της.

Καλύψεις που προσφέρονται

  • Κτίρια
  • Περιεχόμενο, εξοπλισμός
  • Εμπορεύματα
  • Ηλεκτρονικός εξοπλισμός
  • Απώλεια κερδών
 • Καλύπτεται η απώλεια χρημάτων (μετρητά, επιταγές, συναλλαγματικές, κ.λπ.) :
  • στους χώρους της επιχείρησης
  • από ληστεία κατά τη μεταφορά τους από και προς την επιχείρηση
  • Καλύπτεται η χρηματική απώλεια ως αποτέλεσμα της κατάχρησης εκ μέρους των υπαλλήλων της εμπιστοσύνης της εταιρείας προς το πρόσωπό τους, που μπορεί να εκδηλωθεί με κλοπή χρημάτων, πλαστογράφηση εγγράφων, κλπ.

Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή

Χρησιμοποίηστε τις κάρτες της Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης €πιστροφή για να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρα σας και κέρδιστε το 2% με 3% της αξίας τους σε ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

Φροντίζουμε ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για εσάς να είναι μια επένδυση που αποδίδει

Ξεκάθαροι σε ό,τι υποσχόμαστε

Απλότητα. Διαφάνεια. Σαφήνεια.

Νοιαζόμαστε για κάθε έναν από εσάς

Φροντίδα. Ενδιαφέρον. Συνεργασία.

Εξελισσόμαστε συνεχώς

Ευελιξία. Δημιουργικότητα. Πρωτοτυπία