Άθληση

Bίντεο με σύντομες ασκήσεις που μπορείς να εκτελέσεις από την άνεση του σπιτιού σου, δίχως την βοήθεια ειδικών οργάνων, από την fitness coach Εύη Σαλταφερίδου.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ COACH ΕΥΗ ΣΑΛΤΑΦΕΡΙΔΟΥ
Οι πρόγονοι μας έλεγαν «νους υγιής εν σώματι υγιεί», όμως οι έρευνες μας δείχνουν ότι σύγχρονος Έλληνας, δεν έχει βάλει την άθληση στην καθημερινότητα του. Σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (eurostat), το 42,9% των Ελλήνων δεν αθλούνται ποτέ, όταν το ίδιο ποσοστό των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 28%, ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Ρουμανία, η Δανία και η Ολλανδία, όπου αυτό το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 4%-9%. Η άθληση συμβάλει στη μείωση του στρες και της κατάθλιψης, θωρακίζει από πλήθος ασθενειών, βοηθάει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας ενώ βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση, δίνοντας ποιότητα στη ζωή των ατόμων, σε όλες τις ηλικίες. 

Προπόνηση με την fitness coach Εύη Σαλταφερίδου

 

 

Ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού

 

Ασκήσεις stretching

 

Ασκήσεις για ενέργεια και καλή διάθεση

 

HIIT προπόνηση

 

 

Διεκδίκησε 1 δωροεπιταγή των 100€ από τα INTERSPORT

Κατέβασε την εφαρμογή Walk to Win, πάρε μέρος στα 4 quizzes γνώσεων (διατροφή, άθληση, προσωπική ισορροπία και οικονομική ευεξία) και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 δωροεπιταγή των 100€ από τα INTERSPORT.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ
Επιστροφή στην αρχική σελίδα