Αξία έχει να φροντίζουμε εκείνους που μας φροντίζουν

Είμαστε δίπλα σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας που καθημερινά φροντίζει για την υγεία μας. Δίνουμε το δικό μας χειροκρότημα και προσφέρουμε τρεις μήνες δωρεάν σε όλα τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου, για ένα έτος συνεχούς ασφάλισης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Αξία έχει να φροντίζουμε εκείνους που μας φροντίζουν

Στο πλευρό εκείνων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη δική μας υγεία

Αναγνωρίζουμε το σπουδαίο έργο και την προσφορά τους στη μάχη που δίνει η χώρα κατά του κορονοϊού. Αυτό είναι το δικό μας χειροκρότημα.

Στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Διευκολύνουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή.
Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας

Δέσμευσή μας είναι να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα κάθε ημέρα.
Με υπευθυνότητα και σταθερότητα

Με υπευθυνότητα και σταθερότητα

Προχωράμε σε ουσιαστικές κινήσεις στήριξης , προσφέροντας σημαντικές διευκολύνσεις.

Αναλυτικές Πληροφορίες

Για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας

  • Για όλα τα συμβόλαια των υφιστάμενων πελατών, η προσφορά θα εφαρμόζεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Αν ο υφιστάμενος πελάτης δεν έχει συμπληρώσει ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ετήσιου συμβολαίου ή ανανεώσεων εξάμηνου ή τρίμηνου συμβολαίου, δικαιούται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου.
  • Για τα νέα συμβόλαια αυτοκινήτου που θα εκδοθούν κατόπιν αιτήσεως ασφάλισης που θα υποβληθεί από τις 13 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου 2020. Αν επιλεγεί συμβόλαιο εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας και δεν συμπληρωθεί ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ανανεώσεων, χορηγείται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου του επιλεγμένου συμβολαίου.

Έκπτωση Προσωπικού Ε.Σ.Υ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ανταποκρινόμαστε με πράξεις, για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται

Προχωράμε σε δύο προσφορές για όλους τους πελάτες μας, οι οποίες αφορούν ανανεώσεις και νέα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου.

Έκπτωση 5% για τις ανανεώσεις σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

Ανεξαρτήτως διάρκειας των συμβολαίων και χρήσης των οχημάτων, η έκπτωση ισχύει για τις ανανεώσεις με έναρξη ισχύος από την 1η Μαϊου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2020.

Η έκπτωση αυτή αφορά όλες τις καλύψεις με εξαίρεση την κάλυψη Νομικής Προστασίας και τις καλύψεις Οδικής Βοήθειας.

Έκπτωση 8,3% στα ετήσια συμβόλαια αυτοκινήτου για νέους πελάτες

1 μήνας δωρεάν, σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, ανεξαρτήτως χρήσης των οχημάτων, για τα νέα συμβόλαια ετήσιας διάρκειας με έναρξη ισχύος από 1η Μαϊου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2020.

Η έκπτωση αφορά όλες τις καλύψεις με εξαίρεση την κάλυψη Νομικής προστασίας και τις καλύψεις Οδικής Βοήθειας και εφαρμόζεται κατά το 1ο έτος ισχύος των συμβολαίων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας φροντίζει την υγεία σας!

Προνόμια Υγείας Ευρωκλινική για ασφαλισμένα οχήματα