Η ζωή κυλά καλύτερα όταν έχεις μέγιστη προστασία

Ασφάλισε σπίτι και αυτοκίνητο με έκπτωση 5%+5%

 Η ζωή κυλά καλύτερα όταν έχεις μέγιστη προστασία

Προστάτεψε την περιουσία σου και επωφελήσου διπλά

Στη Eurolife FFH πιστεύουμε ότι η προστασία της περιουσίας μας είναι σημαντικό να είναι ολοκληρωμένη προστατεύοντας τα δύο πιο σημαντικά περιουσιακά μας στοιχεία: αυτοκίνητο και κατοικία.

Επιλέγοντας την Eurolife FFH για την ασφάλιση του οχήματος και της κατοικίας σου, κερδίζεις:

Αυτόματη έκπτωση

Αυτόματη έκπτωση

5% και στα δυο ασφαλιστήρια (οχήματος και κατοικίας), στο σύνολο των καλύψεων.
Πολύτιμο χρόνο

Πολύτιμο χρόνο

καθώς η πληρωμή και η διαχείριση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας, θα πραγματοποιείται από ένα κοινό σημείο εξυπηρέτησης, δηλαδή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Eurolife Connect.
Επιπλέον εκπτώσεις

Επιπλέον εκπτώσεις

καθώς η έκπτωση 5% μπορεί συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου λόγω επαγγελματικής ιδιότητας ή διάρκειας ασφάλισης.

Ασφάλιση κατοικίας

Εάν διαθέτεις ήδη συμβόλαιο αυτοκινήτου στην Eurolife FFH, ασφαλίζοντας και την κατοικία σου κερδίζεις αυτόματα έκπτωση 5% και στα δυο ασφαλιστήρια, στο σύνολο των καλύψεων.

 

Η έκπτωση ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες και εφαρμόζεται αυτόματα συνδυάζοντας όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με τα εξής προγράμματα ασφάλισης κατοικίας: MultiHome Ευέλικτο, MultiHome Ολοκληρωμένο, Sweet Home Smart, Sweet Home Smart στεγαστικού.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ασφάλιση οχήματος

Εάν διαθέτεις ήδη συμβόλαιο κατοικίας στην Eurolife FFH, ασφαλίζοντας και το αυτοκίνητό σου κερδίζεις αυτόματα έκπτωση 5% και στα δυο ασφαλιστήρια, στο σύνολο των καλύψεων.

Ισχύει για όλα τα προγράμματα ασφάλισης οχήματος, ανεξαρτήτως διάρκειας συμβολαίου και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση λόγω επαγγελματικής ιδιότητας ή διάρκειας ασφάλισης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ασφάλισε όχημα και κατοικία και επωφελήσου διπλά

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αξία έχει να μαθαίνουμε περισσότερα καθημερινά

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας
Ζωή σαν Περιπέτεια - Επεισόδιο 5: Πώς οργανώνεις ένα μεγάλο ταξίδι με αυτοκινούμενο όχημα;
Κατοικία Όχημα

Ζωή σαν Περιπέτεια - Επεισόδιο 5: Πώς οργανώνεις ένα μεγάλο ταξίδι με αυτοκινούμενο όχημα;

Στο 5ο επεισόδιο της μίνι σειράς «Ζωή σαν Περιπέτεια» της Eurolife FFH, η ελληνική οικογένεια του @theworldoffroad μας αποκαλύπτει μερικά μυστικά για το πώς οργανώνει τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο.