Clicky

Eurolife ERB Ασφαλιστική Blog

19:06 | Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Οδηγός για Οικογενειάρχες: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, το ίδιο και η καθημερινότητά μας. Σκεφτείτε για παράδειγμα  το παιδί σας παίζοντας  να πετάξει μια πέτρα, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, ή το κατοικίδιό σας προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη σε έναν περαστικό γιατί μπλέχτηκε στα πόδια του, πως θα το αντιμετωπίζατε;

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις θα ήσασταν ηθικά αλλά  πολύ περισσότερο νομικά υποχρεωμένοι να αποκαταστήσετε τις ζημιές, επιβαρύνοντας οικονομικά τον οικογενειακό σας προγραμματισμό. Γιατί όμως να βρεθείτε σε αυτήν τη δύσκολη θέση ενώ μπορείτε να προστατέψετε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με μια Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης για ιδιώτες;

Αποκτώντας μια τέτοια ασφάλεια αμέσως μεταφέρετε την ευθύνη για την εκτίμηση των υλικών ζημιών ή των σωματικών βλαβών όπως επίσης και τη κάλυψή τους στην ασφαλιστική σας εταιρεία, απαλλάσσοντάς σας από τυχόν έγνοιες και προβληματισμούς που μπορεί να δημιουργηθούν από μια απροσεξία.

Και το σημαντικότερο; Το κόστος για μια Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης είναι πολύ χαμηλό ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

Πιο αναλυτικά, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, όπως αυτά που προσφέρει η Eurolife ERB Aσφαλιστική σας παρέχει:

  •  Άμεση Εξασφάλιση

Οι Ασφάλειες Αστικής Ευθύνης για ιδιώτες είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όχι μόνο τον ασφαλιζόμενο αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του (ή συγγενικά πρόσωπα), που διαμένουν στο ίδιο σπίτι, σε περίπτωση που προκαλέσουν Υλικές Ζημιές ή Σωματικές Βλάβες τρίτων.

Επιπλέον, υπάρχουν και extra καλύψεις που μπορούν να προστεθούν στη συμφωνία σας, οι οποίες σας προστατεύουν και σε περίπτωση  ζημιάς που προκλήθηκε άθελά σας στο προσωπικό που είναι στην υπηρεσία σας και απασχολείται με εργασίες της κατοικίας σας ς   (εφόσον καταβάλλετε εισφορές σε Ταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης), ή σε τρίτους από τα κατοικίδιά σας ή από τη χρήση ποδηλάτου.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την πρόκληση του ατυχήματος η ασφαλιστική εταιρεία είναι σε θέση να εκτιμήσει το μέγεθος της ζημιάς, την αιτία και τέλος να αναλάβει  τα έξοδα για την κάλυψή της μέχρι το ύψος των κεφαλαίων που έχετε επιλέξει να καλυφθείτε.

  • Οικονομία

Οι τιμές διαφέρουν  στα διάφορα προγράμματα, καθώς διαμορφώνονται ανάλογα με τ το εύρος και το ύψος των καλύψεων που προσφέρουν όπως επίσης και τον αριθμό των ασφαλιζόμενων μελών. Μια βασική ασφάλιση ξεκινά περίπου στα €40 το χρόνο, που είναι μια αρκετά συμφέρουσα τιμή αν αναλογιστεί κανείς ότι αντιστοιχεί σε μόλις 3€ το μήνα! Φυσικά εάν επιλέξετε και προαιρετικές καλύψεις το ασφάλιστρο θα αυξηθεί.

  • Ταχύτητα & Ευελιξία

Αν τελικά αποφασίσετε πώς θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και επιλέξετε να αποκτήσετε μια Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης για ιδιώτες της Eurolife ERB Aσφαλιστική να θυμάστε ότι η τακτική καταβολή του ασφάλιστρου  μπορεί να γίνεται κάθε 3, 6 ή και 12 μήνες με ελάχιστο ποσό €40, προσφέροντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία – πάντα σε συνεννόηση με την ασφαλιστική εταιρεία σας. 

Επιπλέον η εξόφληση του ασφάλιστρου σας μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με πληρωμή στο ταμείο της Eurobank
  • Με πάγια εντολή χρέωσης του τραπεζικού μου λογαριασμού Eurobank
  • Με πάγια εντολή χρέωσης της πιστωτικής μου κάρτας (Visa ή Mastercard), οποιασδήποτε τράπεζας
  • Ηλεκτρονικά μέσω e - Banking της Eurobank εφόσον είμαι χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας
  • Τηλεφωνικά μέσω Europhone Banking της Eurobank εφόσον είμαι χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας
  • Με χρέωση της πιστωτικής μου κάρτας μέσω της υπηρεσίας Live Pay της Eurobank
  • Με ταχυπληρωμή μέσω ΕΛΤΑ

Απαλλαχθείτε από τα άγχη της καθημερινότητας! Ενημερωθείτε σήμερα για την προνομιακή Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για Ιδιώτες της Eurolife ERB ή επικοινωνήστε με έναν από τους 1500 ασφαλιστικούς συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

© 2013 Eurolife ERB Ασφαλιστική | Φόρμα Επικοινωνίας