Προσωπική Ισορροπία

Βίντεο με χρήσιμα tips για το πως μπορούμε να διαχειριστούμε μόνοι μας καταστάσεις που προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα, όπως άγχος και θυμό, από την Life Coach Μάρεα Λαουτάρη.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ LIFE COACH ΜΑΡΕΑ ΛΑΟΥΤΑΡΗ
Η σχέση μεταξύ της προσωπικής ισορροπίας και της σωματικής υγείας είχε μελετηθεί εκτενώς από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι το Ασκληπιείο ήταν τόπος φροντίδας του σώματος και της ψυχής, ενώ η σωκρατική ειρωνεία και η μαιευτική μέθοδος αποτελούν ακόμη και σήμερα ένα από τα κύρια εργαλεία στα χέρια των ψυχολόγων. Η ψυχική μας υγεία είναι τόσο σημαντική που στις 13 Ιουνίου 2008, τα Κράτη Μέλη  της Ευρωπαϊκής Ένωσης  υπέγραψαν Σύμφωνο για την Ψυχική Υγεία και Ευεξία, αναγνωρίζοντας την σημασία της στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών της Ένωσης, εκτιμώντας ότι 50 εκατομμύρια εξ αυτών πάσχουν από κάποιου είδους ψυχική διαταραχή, με την κατάθλιψη να αποτελεί το πιο διαδεδομένο ψυχικό νόσημα. 

Χρήσιμες συμβουλές διαχείρισης καθημερινών προκλήσεων όπως ο θυμός, ο φόβος και το άγχος. Από την life & business coach Μάρεα Λαουτάρη

 

Πως θα σταματήσεις να αγχώνεσαι και να φοβάσαι

 

Πως να διαχειριστείς την πίεση και τον πανικό

 

Πως να σχεδιάσεις σωστά την επόμενη σου ημέρα

 

Πως μπορείς να ξεφύγεις από το θυμό που αισθάνεσαι

Διεκδίκησε 1 δωροεπιταγή των 100€ από τα INTERSPORT

Κατέβασε την εφαρμογή Walk to Win, πάρε μέρος στα 4 quizzes γνώσεων (διατροφή, άθληση, προσωπική ισορροπία και οικονομική ευεξία) και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 δωροεπιταγή των 100€ από τα INTERSPORT.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ
Επιστροφή στην αρχική σελίδα