Οικονομική Ευεξία

Χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείς μέσα από μικρές αλλαγές στην διαχείριση των χρημάτων να πετύχεις την οικονομική ευεξία, από τον Διευθυντή Bancassurance της Eurobank Γιώργο Βαλμά.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΑΛΜΑ
Η οικονομική ευεξία αφορά την σχέση σου με τα χρήματα και εάν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τόσο απρόοπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν, όπως ένα αναπάντεχο πρόβλημα υγείας σε ένα μέλος της οικογένειας σου. Αφορά όμως και τη δυνατότητα να προγραμματίσεις για μελλοντικά έξοδα, όπως την χρηματοδότηση των ονείρων των παιδιών σου ή τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος σου κατά την διάρκεια της συνταξιοδότησης. Εάν δεν υπάρχει οικονομική ευεξία, βρίσκεσαι σε μια μόνιμη κατάσταση άγχους σε σχέση με τα χρήματα, χωρίς τη σιγουριά ότι αν συμβεί κάτι απρόοπτο θα μπορέσεις εύκολα να ανταπεξέλθεις. Πόσο σημαντική είναι η επίτευξη της οικονομικής ευεξία; Σύμφωνα με πρόσφατες αμερικανικές μελέτες η ανησυχία για τα οικονομικά μας αποτελεί τη νούμερα ένα αιτία για την απώλεια του ύπνου, με το 60% των εργαζόμενων να δηλώνει ότι τα χρήματα αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή άγχους. 

Απόκτησε την καλύτερη ιατρική κάλυψη χωρίς υψηλό κόστος

Ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα ενός προγράμματος επιλεγμένου δικτύου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διασφάλισε την υγεία σου με τη δύναμη της πρόληψης

Η πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας συμβάλλει στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί να επιλέξεις ασφάλεια υγείας από την τράπεζα

Μάθε πώς μπορείς να θωρακίσεις το μέλλον σου αν επιλέξεις ασφαλιστικά προϊόντα από την τράπεζα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθε τα μυστικά της οικονομικής ευεξίας και πάρε τον έλεγχο των οικονομικών σου

Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου με τα χρήματα και να αποκτήσεις σιγουριά για το μέλλον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεκδίκησε 1 δωροεπιταγή των 100€ από τα INTERSPORT

Κατέβασε την εφαρμογή Walk to Win, πάρε μέρος στα 4 quizzes γνώσεων (διατροφή, άθληση, προσωπική ισορροπία και οικονομική ευεξία) και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 δωροεπιταγή των 100€ από τα INTERSPORT.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ
Επιστροφή στην αρχική σελίδα