Οι δημιουργοί του περιεχομένου

Γνώρισε τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το περιεχόμενο του Wellness Blog

Δρ. Τάσος Παπαλαζάρου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος 
Διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας/ Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Μεταπτυχιακό Human Nutrition King’s College 
Μεταπτυχιακό Αθλητική Διατροφή/ Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Το 2011 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή με αντικείμενο την επίδραση ενός μοντέλου τροποποίησης συμπεριφοράς σε ασθενείς με νοσογόνο παχυσαρκία.
 

Εύη Σαλταφερίδου

Αθλήτρια της σύγχρονης κολύμβησης με μεγάλη πορεία και επαγγελματίας γυμνάστρια.
Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν ξανά πάνω της με την συμμετοχή της στο Survivor 1 με την ομάδα των διάσημων.
Σήμερα είναι Head Coach στο γνωστό γυμναστήριο των νοτίων προαστίων “Beyond Fitness”.
 

Μαρέα Λαουτάρη

Life & Business Coach
H Μάρεα είναι Ιδρύτρια της εταιρίας 1+1=2 Life & Business Coaching με τη Μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης (Strategic Intervention). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στην Εταιρική και Πολιτική Επικοινωνία. Η Μάρεα έχει τη δική της στήλη “Life” στην εκπομπή "DOT" στον ΣΚΑΙ κάθε Σάββατο. Πιστοποιήθηκε στο San Diego των ΗΠΑ ως η πρώτη στην Ελλάδα Strategic Intervention Coach από τον Μaster Coach Tony Robbins (το Harvard Business Review τον χαρακτήρισε ως έναν από τους 200 Business Gurus διεθνώς) και την κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο Ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes (συνεχίστρια του Milton Erickson).

Γιώργος Βαλμάς

Διευθυντής Bancassurance της Eurobank με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ο κ. Βαλμάς ειδικεύεται στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίου, Διαπραγματεύσεις, Χρηματοοικονομικούς Κινδύνους, Διαχείριση Κινδύνων και Πλούσια Τραπεζική. Σπούδασε την επιστήμη των Οικονομικών στο Università degli Studi di Roma 'La Sapienza' και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το ALBA Graduate Business School. 
Επιστροφή στην αρχική σελίδα