Κάνεις το καλύτερο για την υγεία σου, το ίδιο κάνουμε κι εμείς για εσένα

Γι αυτό, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την Eurolife FFH έναν ψηφιακό κόσμο ευεξίας και θετικότητας.

Κάνεις το καλύτερο για την υγεία σου, το ίδιο κάνουμε κι εμείς για εσένα

Η καλή υγεία ξεκινά με τη σιγουριά του να νιώθεις ασφαλής

Με τα προγράμματα ασφάλεια υγείας «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους»  και «Υγεία Πάνω από όλα» της Eurolife FFH, εξασφαλίζεις νοσοκομειακή περίθαλψη και διαγνωστικές εξετάσεις για εσένα και το παιδί σου. 

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΕΔΩ

Όσο περπατάς, κερδίζεις

Γίνε μέλος μιας κοινότητας που αναζητά το ευ ζην, περπάτησε, πάρε μέρος στα quiz που θα βρεις μέσα στην εφαρμογή και επωφελήσου από μοναδικές επιβραβεύσεις.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

WELLNESS BLOG

Το More Life blog φιλοδοξεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο ευεξίας το οποίο θα μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου για να συμβουλεύεσαι και να ενημερώνεσαι από καταξιωμένους επαγγελματίες και ειδικούς, σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση, την προσωπική ισορροπία καθώς και την οικονομική ευεξία.

Συχνές ερωτήσεις

  • Ο καθένας που θέλει να βελτιώσει την υγεία του μπορεί να γίνει μέλος του More Life. Διαβάζοντας άρθρα από το Wellness blog και κατεβάζοντας την εφαρμογή Walk to Win εισέρχεσαι αυτόματα σε έναν ψηφιακό κόσμο ευεξίας και θετικότητας.
  • Το Walk to Win διατίθεται δωρεάν για όλους τους χρήστες Android και iOS συσκευών, δίχως καμία προϋπόθεση για αγορά εντός της εφαρμογής
  • Μέσα στην εφαρμογή του Walk to Win υπάρχου quizzes με βάση τα άρθρα του Wellness Blog. Τα quizzes ξεκλειδώνουν μόλις συμπληρώσεις 30.183 βήματα (Σαντορίνη Challenge)

Έγγραφα Πληροφοριών Προϊόντος

Υγεία πάνω απ’ όλα

227.16 KB

Εξασφαλίζω Περίθαλψη για όλους

227.89 KB