Συνδυαστική έκπτωση Οχήματος - Κατοικίας 5%

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Συνδυαστική έκπτωση Οχήματος - Κατοικίας 5%

Προστατέψτε την περιουσία σας και επωφεληθείτε διπλά

Στη Eurolife FFH πιστεύουμε ότι η προστασία της περιουσίας μας είναι σημαντικό να είναι ολοκληρωμένη προστατεύοντας τα δύο πιο σημαντικά περιουσιακά μας στοιχεία: αυτοκίνητο και κατοικία.

Επιλέγοντας την Eurolife FFH για την ασφάλιση του οχήματος και της κατοικίας σας, κερδίζετε:

Αυτόματη έκπτωση

Αυτόματη έκπτωση

5% και στα δυο ασφαλιστήρια (οχήματος και κατοικίας), στο σύνολο των καλύψεων.
Πολύτιμο χρόνο

Πολύτιμο χρόνο

καθώς η πληρωμή και η διαχείριση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας, θα πραγματοποιείται από ένα κοινό σημείο εξυπηρέτησης, δηλαδή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Eurolife Connect.
Επιπλέον εκπτώσεις

Επιπλέον εκπτώσεις

καθώς η έκπτωση 5% μπορεί συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου λόγω επαγγελματικής ιδιότητας ή διάρκειας ασφάλισης.

Ασφάλιση κατοικίας

Εάν διαθέτετε ήδη συμβόλαιο αυτοκινήτου στην Eurolife FFH, ασφαλίζοντας και την κατοικία σας κερδίζετε αυτόματα έκπτωση 5% και στα δυο ασφαλιστήρια, στο σύνολο των καλύψεων.

 

Η έκπτωση ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες και εφαρμόζεται αυτόματα συνδυάζοντας όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με τα εξής προγράμματα ασφάλισης κατοικίας: MultiHome Ευέλικτο, MultiHome Ολοκληρωμένο, Sweet Home Smart, Sweet Home Smart στεγαστικού.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ασφάλιση οχήματος

Εάν διαθέτετε ήδη συμβόλαιο κατοικίας στην Eurolife FFH, ασφαλίζοντας και την όχημά σας κερδίζετε αυτόματα έκπτωση 5% και στα δυο ασφαλιστήρια, στο σύνολο των καλύψεων.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η γνώση είναι δύναμη

Ενημερώσου για το πώς μπορείς να προστατεύσεις ό,τι έχει αξία για σένα, κάθε στιγμή της ζωής σου.