Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα κατοικίας

Εξασφαλίζουμε την ηρεμία σας, για να μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή σας

Κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που σχετίζεται άμεσα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις αναμνήσεις μας, ενώ είναι συνδεδεμένο με στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα. 

Tέσσερις μήνες δωρεάν

Για εμάς αξία έχει να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους μας, με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις προσδοκίες τους. 

Γι' αυτό προχωράμε σε μια πρωτοβουλία που θα δώσει κίνητρο σε ακόμα περισσότερους Έλληνες να ασφαλίσουν το σπίτι τους, ώστε να αισθάνονται προστατευμένοι και να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους: 

 

- Προσφέρουμε «τέσσερις μήνες δωρεάν» στα προγράμματά μας για ασφάλιση κατοικίας

 

- Αφορά νέα συμβόλαια* με έναρξη από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2021, ανεξαρτήτως συχνότητας πληρωμής

 

- Ισχύει για το πρώτο έτος του συμβολαίου

 

- Εφαρμόζεται στο σύνολο των καλύψεων

 

- Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες εκπτώσεις που παρέχει η εταιρεία

 

*Ελάχιστο ετήσιο ασφάλιστρο 50€

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Προστατέψτε την περιουσία σας και επωφεληθείτε διπλά

Στη Eurolife FFH πιστεύουμε ότι η προστασία της περιουσίας μας είναι σημαντικό να είναι ολοκληρωμένη προστατεύοντας τα δύο πιο σημαντικά περιουσιακά μας στοιχεία: αυτοκίνητο και κατοικία. 

Συνδυαστική Έκπτωση Αυτοκινήτου - Κατοικίας 5%

- Επιλέγοντας την Eurolife FFH για την ασφάλιση του οχήματος και της κατοικίας σας, κερδίζετε αυτόματα έκπτωση 5% και στα δυο ασφαλιστήρια, στο σύνολο των καλύψεων. Και, εξασφαλίζετε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα Mercedes A180 με leasing ενός έτους!

 

- Επιπλέον, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο, καθώς η πληρωμή και η διαχείριση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας, θα πραγματοποιείται από ένα κοινό σημείο εξυπηρέτησης, μέσω δηλαδή του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη μας ή της ψηφιακής πλατφόρμας Eurolife Connect.

 

Η έκπτωση ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες και εφαρμόζεται αυτόματα συνδυάζοντας όλα τα προγράμματα ασφάλισης oχήματος με τα εξής προγράμματα ασφάλισης κατοικίας: MultiHome Ευέλικτο, MultiHome Ολοκληρωμένο, sweet home smart, sweet home smart στεγαστικού.

 

Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση λόγω επαγγελματικής ιδιότητας ή διάρκειας ασφάλισης.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Η γνώση είναι δύναμη

Ενημερώσου για το πώς μπορείς να προστατεύσεις ό,τι έχει αξία για σένα, κάθε στιγμή της ζωής σου.