Προγράμματα Ασφάλισης Υγείας

Φροντίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Habitat-004-wide

Η καλή υγεία ξεκινά με τη σιγουριά του να νιώθετε ασφαλείς

Το απρόβλεπτο της ζωής μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε λαμβάνοντας μέτρα που προστατεύουν όσα είναι σημαντικά.

Ολοκληρωμένη φροντίδα

Ολοκληρωμένη φροντίδα

Με τα νοσοκομειακά, εξωνοσοκομειακά και επιδοματικά προγράμματα θα φροντίσουμε να έχετε στήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από οποιοδήποτε απρόοπτο περιστατικό.
Πληθώρα Επιλογών

Πληθώρα Επιλογών

Μπορείτε να επιλέξετε είτε κάποιο πρόγραμμα Ανοιχτού δικτύου που σας δίνει τη δυνατότητα να νοσηλευτείτε στο νοσοκομείο της επιλογή σας παγκοσμίως είτε πρόγραμμα Αποκλειστικού Δικτύου που σας δίνει τη δυνατότητα να νοσηλευτείτε σε συγκεκριμένα νοσοκομεία στην Ελλάδα με οικονομικότερο ασφάλιστρο.
24ωρη εξυπηρέτηση

24ωρη εξυπηρέτηση

Ειδικοί συνεργάτες μας σας καθοδηγούν σε ασφαλιστικά και διαδικαστικά θέματα και βρίσκονται δίπλα σας για να σας ενημερώσουν για κάθε στάδιο νοσηλείας, τις παροχές του προγράμματός σας και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Τι καλύπτουν τα νοσοκομειακά προγράμματα υγείας

 • Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σας αφορούν, τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, όπως και την προέλευσή τους.
 • Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή/και τη συμπλήρωση αυτών, ώστε να είναι πλήρη και ακριβή, προσκομίζοντας κάθε απαραίτητο έγγραφο από το οποίο προκύπτει η ανάγκη συμπλήρωσης ή διόρθωσης.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας ή και να αρνηθείτε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία αυτών. Ωστόσο η ικανοποίηση τέτοιων αιτημάτων, εφόσον αφορούν δεδομένα που είναι απαραίτητα για την κατάρτιση ή τη λειτουργία ασφαλιστικής σύμβασης, ανεξάρτητα αν χορηγήθηκαν από εσάς ή οποιονδήποτε τρίτο, συνεπάγεται την αυτοδίκαιη εκ μέρους σας καταγγελία της αντίστοιχης σύμβασης ή συμβάσεων, σύμφωνα με τους σχετικούς όρους.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή δεδομένων που σας αφορούν εφόσον πρόκειται για δεδομένα που δεν αφορούν στην κατάρτιση και λειτουργία ασφαλιστικής σύμβασης, ούτε την απόδειξη ή θεμελίωση ή τεκμηρίωση δικαιωμάτων ή υποχρεώσεων που άμεσα ή έμμεσα πηγάζουν ή μπορούν να πηγάσουν στο μέλλον από αυτή.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρετε τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει, σε άλλη εταιρεία.
 • Επίσης έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλεστε εσείς και τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Η επικοινωνία για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων σας μπορεί να γίνει:
  • Τηλεφωνικά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 9303800.
  • Συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την Φόρμα Άσκησης Δικαιωμάτων Υποκειμένων Δεδομένων στο https://www.eurolife.gr/myrights

Λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα σας και να σας απαντάμε εντός τριάντα (30) ημερών, και μόνο εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα σας ενημερώσουμε για την αναγκαία παράταση της ως άνω προθεσμίας, που όμως δεν θα υπερβεί τις εξήντα (60) επιπλέον ημέρες.

Η άσκηση των δικαιωμάτων είναι δωρεάν ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει χρέωση αποκλειστικά και μόνο στις περιπτώσεις αποδεδειγμένης καταχρηστικής άσκησής τους που θα συνεπάγεται επιπλέον διαχειριστικό κόστος για εμάς.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλεστε εσείς και τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο.

 • Προγενέστερες παθήσεις

  Τα προγράμματά μας δεν καλύπτουν παθήσεις τις οποίες είχατε πριν αιτηθείτε ασφάλισης σε εμάς.

 • Δόντια και οφθαλμούς

  Δεν μπορούμε να καλύψουμε θεραπείες, ακτινογραφίες ή χειρουργικές επεμβάσεις δοντιών -ούλων (εκτός και αν είναι εξαιτίας καλυπτόμενου ατυχήματος).

  Δεν μπορούμε να καλύψουμε θεραπεία ή εγχείρηση για τη διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών των οφθαλμών.

 • Εγκυμοσύνη και γέννα

 • Δεν μπορούμε να καλύψουμε διακοπή κύησης, υπογονιμότητα, εξωσωματική γονιμοποίηση και επιπλοκές αυτών και θεραπείες και επεμβάσεις για την αντιμετώπιση εκ γενετής παθήσεων και των επιπλοκών τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύγκριση Προγραμμάτων

Χρησιμοποιήστε τους πίνακες για να συγκρίνετε τις καλύψεις και τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων υγείας και να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ενιχύστε την προστασία σας

demo1

Σε κάθε περίπτωση

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris congue vulputate erat hendrerit tincidunt.
demo1

Ξεκινήστε από πριν

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris congue vulputate erat hendrerit tincidunt.

Εργαλεία Ενημέρωσης

Στις ενότητες που ακολουθούν θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να
ενημερωθείτε πλήρως και να αποφασίσετε για την ασφάλισή σας.