Οι ξεχωριστοί συνεργάτες πρέπει να ξεχωρίζουν και στο δρόμο!

eurolife product

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική έχει θεσπίσει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό πωλήσεων με σκοπό να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, με ένα ξεχωριστό έπαθλο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πέντε (5) συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους εύκολα και με ευελιξία, με ένα σύγχρονο αυτοκίνητο πόλης.

Η ιδιαίτερα θετική αποδοχή αυτού του διαγωνισμού οδήγησε την εταιρεία στην επέκτασή του, θέτοντας πλέον στη διάθεση των συνεργατών με παραγωγή Ζωής και Γενικών Ασφαλειών, έντεκα (11) συνολικά αυτοκίνητα ντυμένα στα χρώματα της Eurolife, εξασφαλίζοντας ότι ένα εξ’ αυτών θα δοθεί προς χρήση σε συνεργάτη Ζωής που δραστηριοποιείται εκτός Αθηνών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, οι νικητές είναι :

ΓΕΝΙΚΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οι νικητές παρέλαβαν τα αυτοκίνητα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurolife ERB Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, ο οποίος τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Eurolife ERB Ασφαλιστική.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 35 συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας.
Μετά την παράδοση των αυτοκινήτων, ακολούθησε επαγγελματικό γεύμα, στο εστιατόριο T-Square του Γκολφ Γλυφάδας, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά αλλά να ενημερωθούν για τους σχεδιασμούς της εταιρείας για το 2015.

 

Προηγούμενο

Συχνές Ερωτήσεις

Επόμενο