Εκπαίδευση Συνεργατών: Συνεχίζεται με επιτυχία και το μήνα Μάρτιο ο 2ος κύκλος εκπαίδευσης

Στη Eurolife ERB Ασφαλιστική οι συνεργάτες μας είναι η σημαντικότερη επένδυσή μας και γι’ αυτό φροντίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά τους και να υποστηρίζουμε την ανάπτυξή τους με κάθε δυνατό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο, πιστοί στη φιλοσοφία μας για παροχή διαρκούς εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας στους συνεργάτες μας, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για το 1ο εξάμηνο του 2014.

Έτσι το μήνα Μάρτιο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος κύκλος εκπαίδευσης των συνεργατών που δραστηριοποιούνται εκτός Αττικής, με θέμα την Υγεία. Η θεματολογία που παρουσιάστηκε και αναλύθηκε από στελέχη της εκπαίδευσης και των πωλήσεων της εταιρείας ήταν εστιασμένη σε τρεις βασικούς άξονες:

Οι προσκεκλημένοι συνεργάτες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εκπαιδευτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν σε:

Στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές ημερίδες με το ίδιο θέμα στη Λάρισα, Κοζάνη και Ξάνθη, ενώ θα ακολουθήσει ο 3ος κύκλος εκπαίδευσης με θέμα τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα.

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB  Ασφαλιστικής κ. Νίκος Δελένδας δήλωσε: «Εκ μέρους της Eurolife ERB  Ασφαλιστικής, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, για την ουσιαστική και παραγωγική συμμετοχή τους, που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε αλλά και ενισχύσουμε την  εκπαίδευση των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους.»