Παρουσίαση νέου προγράμματος δευτεροβάθμιας περίθαλψης «Prime Care Benefit» της Eurolife ERB, σε συνεργασία με τον Όμιλο της Βιοϊατρικής

Η Eurolife ERB Aσφαλιστική και ο Όμιλος της Βιοϊατρικής προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους λανσάροντας από 1η Ιανουαρίου ένα νέο πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων «Prime Care Benefit».

Με σκοπό την ενημέρωση των συνεργατών της Eurolife ERB για το νέο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Βιοϊατρικής ημερίδα στην οποία συμμετείχε και ο κύριος Απόστολος Τερζόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης  Ομίλου Βιοϊατρικής.

Από την πλευρά της Eurolife ERB, o κύριος  Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης προλογίζοντας την Ημερίδα, πραγματοποίησε ένα μικρό απολογισμό για το έτος 2012, σε ότι αφορά την Εταιρία και αναφέρθηκε στην στρατηγική συνεργασία της   Εταιρίας με τον Όμιλο της Βιοϊατρικής, στο κομμάτι της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Στη συνέχεια, ο κύριος Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Σύμβουλος Διοίκησης της Βιοϊατρικής, παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, καθώς και τα στοιχεία και πλεονεκτήματα του Ομίλου της Βιοϊατρικής ενώ οι κύριοι Αθανάσιος Βλάχος, Διευθυντής Βιοκλινικής Αθηνών και Πέτρος Λούκας - Διευθυντή Βιοκλινικής Πειραιά, έδωσαν στους παρευρισκόμενους, περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες κλινικές.

Το ενδιαφέρον των συνεργατών κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, με δεδομένο ότι το αντικείμενο της Ημερίδας άπτεται άμεσα της ανάπτυξης των πωλήσεων, στον ιδιαίτερο αναπτυσσόμενο χώρο της ασφάλισης περίθαλψης, κάτι που αποδεικνύει και η μεγάλη προσέλευση συνεργατών που ξεπέρασαν τα 120 άτομα.  

Μετά το τέλος της Ημερίδας  επακολούθησε μικρή δεξίωση.