Σωτήριος Ματσιούλας

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης

Είναι δέσμευσή μας να αφουγκραζόμαστε και να προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να πετυχαίνουμε κορυφαίας ποιότητας εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτύπωμα στην ασφαλιστική αγορά.
Ο κ. Ματσιούλας βρίσκεται στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Εργασιών στην Eurolife FFH Aσφαλιστική από το Μάρτιο του 2014 ενώ από το 2016 έχει αναλάβει και την ευθύνη της εξυπηρέτησης Πελατών και Συνεργατών.
Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Μέλος και σήμερα είναι Τεχνικός Σύμβουλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Φιλικού Διακανονισμού Ζημιών από τροχαίο ατύχημα.

Έχει πιστοποιητικό σπουδών στην Ανάλυση και τον Προγραμματισμό Η/Υ από το Ελληνόφωνο Κολλέγιο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ενώ έχει εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Επιχειρησιακή Αριστεία με OPEX Black Belt στη μεθοδολογία Six-Sigma και το Change Management.

Έχει πολυετή εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο από το 1992, καθώς έχει εργασθεί σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα ως στέλεχος και επικεφαλής Διευθύνσεων Αποζημιώσεων ενώ έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες επιτροπές της ΕΑΕΕ και εισηγητής σε προγράμματα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Διοικητική Ομάδα

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Θέλουμε οι πελάτες μας και οι οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλείς ότι θα είμαστε δίπλα τους τη στιγμή που θα μας χρειαστούν. Γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουμε καθημερινά αγγίζει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ξεκινάμε κάθε μέρα με ενθουσιασμό χτίζοντας μια αξιόπιστη εταιρεία που καταλαβαίνει τον άνθρωπο.

Νίκος Δελένδας

Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης
Στόχος μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση της πολυκαναλικής μας στρατηγικής και ταυτόχρονα να είμαστε η Εταιρεία πρώτης επιλογής για όλα μας τα Δίκτυα.

Αμαλία Μόφορη

Γενικός Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων
Στόχος μας η επίτευξη αξίας για τους πελάτες μας μέσω της δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και της βαθιάς κατανόησης μας των αναγκών τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Εστιάζουμε στο να δημιουργούμε πρωτοπόρες ασφαλιστικές λύσεις που θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να σχεδιάσουν και να εξασφαλίσουν το μέλλον ακόμα και σε καιρούς ιδιαίτερα απρόβλεπτους.

Βασίλης Νικηφοράκης

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, Στρατηγικού Σχεδιασμού & MIS
Εργαζόμαστε με σύνεση και αποτελεσματικότητα, ενδυναμώνοντας την οικονομική μας ευρωστία επιτυγχάνοντας τους στόχους μας.

Γιάννης Βασιλάτος

Γενικός Διευθυντής Digital Transformation & Growth
Κίνητρό μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών πελατών και συνεργατών. Με τόλμη και ομαδική προσπάθεια δημιουργούμε κατάλληλες λύσεις με έμφαση στην πρωτοποριακή τεχνολογία και νοιαζόμαστε για κάθε ανησυχία τους.

Πάνος Γεωργόπουλος

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων
Στη Eurolife FFH πιστεύουμε ότι τα κεφάλαια δεν είναι η μοναδική λύση για την αποτελεσματικότερη διαχείριση όλων των κινδύνων. Επίσης η διαχείριση των κινδύνων δεν στηρίζεται μόνο στην ανάπτυξη μοντέλων και συστημάτων. Είναι εξίσου σημαντικό και θα πρέπει τα μοντέλα και τα συστήματα να χρησιμοποιούνται με τον ενδεδειγμένο τρόπο από κατάλληλα εκπαιδευμένους και ευαισθητοποιημένους στη διαχείριση των κινδύνων Υπαλλήλους και Διοίκηση.

Τατιάνα Δικαστοπούλου

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Marketing & Ανάπτυξης Εργασιών
Σε έναν κόσμο που αλλάξει συνεχώς, οφείλουμε να αλλάζουμε κι εμείς, να εξελισσόμαστε, να πορευόμαστε παράλληλα με την κοινωνία και τους πελάτες μας φροντίζοντας να απομακρύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα εμπόδια και να στεκόμαστε δίπλα τους για να έχουν τη δύναμη να προχωράνε μπροστά

Πάρης Νίκου

Chief of Staff
Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του Ομίλου μας βασίζεται στους Ανθρώπους μας. Με γνώμονα τη ρήση του Ηράκλειτου «σε έναν κύκλο, κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και αρχή και τέλος» σκοπός μας είναι η αδιάλειπτη επίτευξη όλων των μελλοντικών μας στόχων.