Πάτμος

Στηρίζουμε τις γυναίκες του νησιού και μαζί με τη HOPEgenesis τις φέρνουμε πιο κοντά στο να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια.

eurolife product

Στο πλευρό των γυναικών της Πάτμου βρέθηκε η Eurolife ERB, διοργανώνοντας μαζί με την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis ένα οδοιπορικό για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με την υπογεννητικότητα. Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, οι γυναίκες του νησιού που είτε είναι έγκυες είτε επιθυμούν να κυοφορήσουν, επισκέφθηκαν το Πάτμιον Πνευματικό Κέντρο και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες φροντίδας που μπορεί να τους προσφέρει το δίκτυο της HOPEgenesis κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού. Η Eurolife ERB, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, συνεργάζεται στενά με τη HOPEgenesis, στηρίζοντας το έργο της ενάντια στην υπογεννητικότητα.

 
Το οδοιπορικό αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία της συνεργασίας των δύο οργανισμών. Μέσω της σύμπραξης αυτής, η Eurolife ERB στηρίζει το έργο της HOPEgenesis σε απομακρυσμένες νησιώτικες και ακριτικές περιοχές, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα των ωφελούμενων γυναικών που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη μεταφορά και τη διαμονή τους σε αστικές περιοχές. Με αυτό τον τρόπο, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε υπηρεσίες ιατρικής υποστήριξης σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

EurolifeERB_HOPEgenesis_Patmos_1_low

 EurolifeERB_HOPEgenesis_Patmos_2_low