Ας μιλήσουμε… για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι!

Οι σχέσεις βελτιώνονται μέσα από τα εποικοδομητικά σχόλια και τις συζητήσεις. Μετά από 4 χρόνια, χρειαζόμαστε ελάχιστο από το χρόνο σας για να βελτιώσουμε την εμπειρία του Ας μιλήσουμε!

Το Ας μιλήσουμε είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης για εμάς που πιστεύουμε πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς, όχι για να σε σταματούν. Που σκεφτόμαστε θετικά, 
αναλαμβάνουμε δράση και συμμετέχουμε σε ό τι μας αφορά.

Στο Ας μιλήσουμε, η στάση μας απέναντι στα πράγματα είναι δεδομένη: πιστεύουμε πως τη ζωή πρέπει να τη ζεις, όχι  να την παρακολουθείς. Επιλέγουμε να βλέπουμε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά, χωρίς ποτέ να αγνοούμε τα προβλήματα ή τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα κι αποφασιστικότητα.

Μιλώντας με άλλους, που σκέφτονται όπως εμείς, διαπιστώσαμε πως όποιο θέμα και να σε απασχολεί, όσο σημαντικό ή δύσκολο κι αν είναι, αντιμετωπίζεται ευκολότερα όταν το μοιράζεσαι και το συζητάς με τρίτους. Πρώτον γιατί αντιλαμβάνεσαι πως, συνήθως, δεν είσαι μόνος εσύ που το ζεις και δεύτερον, γιατί ενδεχομένως με τη συζήτηση να προκύπτουν απαντήσεις ή λύσεις, πιο γρήγορα και πιο εύκολα. 

Σήμερα όμως θέλουμε να μιλήσουμε για εσάς… και πιο συγκεκριμένα για τη γνώμη σας σχετικά με το Ας μιλήσουμε. Βρίσκετε τις απαντήσεις που ζητάτε μέσα από το περιεχόμενό μας; Αυτό το περιεχόμενο σας βοηθά να λύσετε τους καθημερινούς προβληματισμούς σας; Χρησιμοποιείτε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο για να μπείτε σε διάλογο με άλλους χρήστες για θέματα γενικού ενδιαφέροντος που μας απασχολούν όλους;

Κατανοούμε ότι ο χρόνος για εσάς είναι πολύτιμος. Όμως, εξίσου πολύτιμη είναι για εμάς η γνώμη σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις, ώστε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε και τη δική σας εμπειρία. Οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες και ο χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσετε δεν ξεπερνά τα 3 λεπτά!

Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων και θα χαρούμε πολύ να μάθουμε περισσότερα για εσάς, τους αναγνώστες μας που αποτελείτε βασική πηγή έμπνευσης για τη θεματολογία του Ας μιλήσουμε.

Πείτε μας τη γνώμη σας!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Μετακινήσου στην πόλη με ασφάλεια
Αστική Ευθύνη

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Μετακινήσου στην πόλη με ασφάλεια

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και στα μεγάλα αστικά κέντρα, αποφασίζουν να βάλουν το ποδήλατο στη ζωή τους. Ειδικά τους τελευταίους μήνες λόγω του Covid19, η αγορά και χρήση του ποδήλατου αυξήθηκε πολύ καθώς αποτελεί ασφαλέστερο - ως προς τον ιό - μέσο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις. Οι ποδηλάτες διαρκώς αυξάνονται σε αριθμό, αλλά πόσοι εξ αυτών γνωρίζουν τι πραγματικά χρειάζονται για να είναι οι ίδιοι και οι άλλοι γύρω τους ασφαλείς;
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.