Σεμινάρια Α’ βοηθειών

Δεν θα ήταν υπέροχο να ξέρατε ότι μπορείτε, εάν χρειαστεί, να σώσετε μια ανθρώπινη ζωή;
Εάν θέλετε να είστε πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει σε εσάς ή σε κάποιον συνάνθρωπό σας, τότε αυτό το σεμινάριο πρώτων βοηθειών πρέπει να μπει στην ατζέντα σας για τις αρχές Φεβρουαρίου. 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2015, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Palace στην Πλάκα (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20), από τον Rescue Training International (RTI), έναν διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό που παρέχει εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στο ευρύ κοινό αλλά και σε επαγγελματίες υγείας.

Περιλαμβάνει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν εγκριθεί από την Ομοσπονδία Οργανισμών Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών και την Ένωση Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία της Μεγάλης Βρετανίας καθώς και από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Τα προγράμματα αυτά και το κόστος που αναλογεί στο καθένα είναι:• Πλήρης Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών: 190€• Πρώτος Βοηθός - Επίπεδο1: 250€• Βασική Υποστήριξη Ζωής: 85€• ΚΑΡ.Π.Α - Απινίδωση: 65€• Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες: 100€• Επείγουσες Παιδικές Πρώτες βοήθειες: 80€• Επείγοντα Περιστατικά στην Εργασία: 120€Στο κόστος περιλαμβάνεται πλήρες εκπαιδευτικό υλικό που συνοδεύει τα προγράμματα καθώς και η αξιολόγηση και η έκδοση του πιστοποιητικού.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Rescue Training International - Training Division στο +30 2310 824505.

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.