Πώς θα πετύχετε το στόχο σας για υγεία και ασφάλεια τη νέα χρονιά;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται να ευχηθείτε σε κάποιον; Φυσικά, «Χρόνια Πολλά, με υγεία». Και πόσες φορές ακούσατε αυτή τη φράση την περίοδο των γιορτών; Αφήστε μας να μαντέψουμε. Άπειρες!  Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τις ευχές για καλή υγεία, πράξη με τους κατάλληλους… συμμάχους: πρόληψη και προγραμματισμό!
Η διακοπή καπνίσματος, η ισορροπία μεταξύ δουλειάς και καθημερινότητας, η απόκτηση ενός χόμπι, η καλύτερη διατροφή…  όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας για τη νέα χρονιά, θα πρέπει να είστε υγιείς προκειμένου να τους πετύχετε. Και σε αντίθεση με τους στόχους που προαναφέρθηκαν, η καλή υγεία, για να επιτευχθεί δεν χρειάζεται μόνο καλή θέληση αλλά και σωστό προγραμματισμό.

Πριν προλάβετε να επαναπαυθείτε σε δικαιολογίες όπως «θα ντύνομαι καλύτερα», «θα τρώω καλύτερα», «θα ξεκινήσω γυμναστική» να πούμε ότι όταν μιλάμε για υγεία δεν εννοούμε πάντα ένα απλό κρυολόγημα. Δεδομένου ότι η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απρόοπτα όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε, όσο τακτικές κι αν είναι οι επισκέψεις μας στο γιατρό, υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία πιθανό να μην μπορούμε να αποφύγουμε.

Μην πάτε μακριά! Στο στενό περιβάλλον σας υπάρχουν σίγουρα περιπτώσεις όπου ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας «απειλούσε» να αφανίσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό των εξόδων όμως χάρη σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, δεν χρειάστηκε να γίνει κάτι τέτοιο.

Ναι, τα καθημερινά έξοδα είναι πολλά και οι οικονομικές υποχρεώσεις ολοένα και αυξάνονται. Όμως, έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικό και χρήσιμο είναι ένα πρόγραμμα υγείας για παν ενδεχόμενο; Επίσης, με την πληθώρα προγραμμάτων υγείας που υπάρχουν στην αγορά μπορεί κανείς να βρει εκείνο που ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες και δεν τον βγάζει εκτός του οικονομικού προϋπολογισμού που έχει κάνει. 

Επομένως, είτε είστε νέο ζευγάρι, είτε μόνος/η, είτε έχετε μονογονεϊκή οικογένεια, είτε βρίσκεστε λίγο πριν τη σύνταξη… μπορεί η οικονομική σας επιφάνεια να διαφέρει όπως και οι ανάγκες σας σε σχέση με την υγεία,  όμως ένα είναι σίγουρο, η ανάγκη για τη διασφάλιση της υγείας είναι κοινή για όλους!

Αλήθεια, εσείς γνωρίζετε ποιες είναι οι διαγνωστικές εξετάσεις για κάθε ηλικία ή πώς να επιλέξετε την ασφάλιση υγείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας ή ότι πρέπει να κάνετε check-up ακόμα κι αν αισθάνεστε υγιείς;

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα αλλά και χρήσιμες συμβουλές για διάφορους τομείς της υγείας θα βρείτε στο πρωτότυπο ημερολόγιο υγείας που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς, και που μπορείτε να αποκτήσετε παρακάτω εντελώς δωρεάν, ώστε το 2018 να είναι η χρονιά που θα απογειώσετε την υγεία σας!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη