Οδηγίες για να πετάξετε χαρταετό με ασφάλεια!

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η ιδανική ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εκτός από τη λαγάνα και τον χαλβά, πρωταγωνιστής της ημέρας είναι και ο χαρταετός! Γνωρίζετε όμως πώς να τον πετάξετε με ασφάλεια;

Η προετοιμασία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν απαιτεί μόνο το πού θα πάτε, με ποιον και τι ρούχα θα πάρετε μαζί. Εάν έχετε σκοπό να πετάξετε χαρταετό μαζί με τα παιδιά σας ή για να νιώσετε πάλι παιδιά τότε καλό είναι να θυμηθείτε μερικούς βασικούς κανόνες για το πέταγμα του χαρταετού που θα φροντίσουν για την καλύτερη ασφάλειά σας, αλλά και των αγαπημένων σας.

Ξεκινήστε εδώ:

Δημιουργός Καταλόγου - της Riddle

Αν βρήκατε χρήσιμο το άρθρο μη διστάσετε να το μοιραστείτε με φίλους. Από όλους εμάς στο Ας Μιλήσουμε, Καλή Σαρακοστή!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.