Με τρεις ερωτήσεις ξεπερνάμε το μπέρδεμα!

Αποφασίζουμε λοιπόν να κάνουμε μια ασφάλιση υγείας. Ωραία! Γιατί πρέπει όμως όλα να είναι τόσο μπερδεμένα;
Πολλές οι ιστοσελίδες με προσφορές από διάφορες εταιρείες. Πολλοί φίλοι και γνωστοί που ξέρουν «ποιο είναι το καλύτερο» και ποιο κάνει για εμάς. Πολλές εταιρείες και οι αντίστοιχοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που θέλουν να προωθήσουν (και λογικό είναι) τα προϊόντα τους. Ωραία όλα αυτά, εμείς πώς επιλέγουμε τι μας κάνει;Δεν θα ήταν πολύ ωραίο να είχαμε ένα μικρό «τεστάκι», να απαντούσαμε 2-3 ερωτήσεις και να μας έβγαζε μια αρχική πρόταση που μετά θα μπορούσαμε να φέρουμε στα μέτρα μας;Λοιπόν, μην πάτε μακριά, υπάρχει και είναι και ιδιαιτέρως εύχρηστο και ξεκάθαρο! Τι μας ζητάει; Μόνο την ημερομηνία γέννησής μας, το αν θέλουμε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο και αν θέλουμε να έχουμε συμμετοχή και εμείς στα έξοδα. Αυτές είναι άλλωστε και οι βασικές ερωτήσεις που κάνουν και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, μετά πάνε στις περισσότερες λεπτομέρειες για να εξειδικεύσουν και άλλο το πρόγραμμά μας, ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις δυνατότητές μας.Μόλις βάλεις αυτές τις επιλογές, σου βγάζει από κάτω ένα προτεινόμενο πρόγραμμα, με το κόστος του ανά έτος, εξάμηνο, τρίμηνο και μήνα ώστε να μπορείς να ξέρεις ποιο θα είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσεις ανάλογα με την συχνότητα της δόσης που θα επιλέξεις. Στη συνέχεια ακολουθεί και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, όπου αναφέρονται οι καλύψεις που σου προσφέρει το πρόγραμμα που σου προτείνει το σύστημα. Σίγουρα θα υπάρχουν και περισσότερα στοιχεία που δεν περιλαμβάνονται στη σύντομη περιγραφή αλλά γι’ αυτό σου δίνεται και το ακριβές όνομα του προγράμματος ώστε να το ψάξεις ειδικά. Αν και πάλι υπάρχουν απορίες, τότε από κάτω μπορείς να βρεις τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να μιλήσεις με κάποιον συνεργάτη εξειδικευμένο. Αν δεν θες να πάρεις τηλέφωνο εσύ, μπορείς να αφήσεις τα στοιχεία σου και να σε πάρουν εκείνοι την ώρα που επιθυμείς.  Εκτυπώνεις και την προσφορά για να την έχεις μπροστά σου και έτοιμος! Με αυτόν τον τρόπο μέσα σε 10 λεπτά το πολύ έχεις μια πρόταση για ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, έχεις δει τις βασικές λεπτομέρειες και έχεις μια εικόνα για τις προσφορές και τα κόστη. Από εκεί και πέρα, κρίνεις αν θέλεις να το ψάξεις περισσότερο, να το προσαρμόσεις ή να ζητήσεις κάτι άλλο. Αλλά μια πρώτη γεύση την έχεις πάρει και είναι σημαντικό για να μπορείς να συγκρίνεις. Δύσκολο ήταν; Κάθε άλλο, μακάρι όλες οι περίπλοκες αποφάσεις να ξεκαθάριζαν τόσο εύκολα!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Μετακινήσου στην πόλη με ασφάλεια
Αστική Ευθύνη

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Μετακινήσου στην πόλη με ασφάλεια

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και στα μεγάλα αστικά κέντρα, αποφασίζουν να βάλουν το ποδήλατο στη ζωή τους. Ειδικά τους τελευταίους μήνες λόγω του Covid19, η αγορά και χρήση του ποδήλατου αυξήθηκε πολύ καθώς αποτελεί ασφαλέστερο - ως προς τον ιό - μέσο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις. Οι ποδηλάτες διαρκώς αυξάνονται σε αριθμό, αλλά πόσοι εξ αυτών γνωρίζουν τι πραγματικά χρειάζονται για να είναι οι ίδιοι και οι άλλοι γύρω τους ασφαλείς;
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.