Γιατί είναι σημαντική η ασφάλιση των προσωπικών αντικειμένων μας;

Όποιος έχει, έστω και μια φορά, χάσει στη ζωή του, το πορτοφόλι, τις κάρτες, τα κλειδιά, το κινητό του τηλέφωνο ή κάποιο άλλο απαραίτητο αντικείμενο που χρησιμοποιεί καθημερινά, τότε σίγουρα ακόμα θυμάται την απόγνωση και το άγχος που βίωσε με αυτή την απώλεια. Και όμως κανείς μπορεί να αποφύγει όλη αυτή την ταλαιπωρία και να έχει πάντα το κεφάλι του ήσυχο, απλά κάνοντας μια ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων.

Αρκετοί δεν γνωρίζουν πως μπορούν να ασφαλίσουν με απλό τρόπο και με μικρό κόστος τα προσωπικά τους αντικείμενα, ώστε να μην χρειάζεται να αγχώνονται για την περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο τα χάσουν.

Και η αλήθεια είναι πως το σενάριο του να χάσει κανείς, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του (που τη χρησιμοποιεί συνέχεια σε ΑΤΜ και σε κάθε συναλλαγή), τα κλειδιά του (που έχει μέσα στην τσέπη του ή σε μια τσάντα), το πορτοφόλι του (που κάπου του έπεσε ή το ξέχασε), ή το τηλέφωνό του (που το κουβαλάει μαζί του παντού όλη μέρα) δεν είναι καθόλου απίθανο. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό το κακό σενάριο έχει συμβεί σε πολλούς.

Από τι σας προστατεύει;

Ειδικά στη σύγχρονη εποχή που οι μικροκλοπές πορτοφολιών, κινητών τηλεφώνων κ.λπ., αλλά και καρτών είναι συχνές, η ανάγκη του να ασφαλίσει κανείς τα προσωπικά του αντικείμενα μοιάζει να είναι επιτακτική.

Και ίσως οι περισσότεροι  δεν αντιλαμβάνονται πόσο απαραίτητα είναι αυτά τα μικροαντίκειμενα στη ζωή του και δυστυχώς εκτιμά την αξία τους, μόνο όταν τα χάσει.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως πλέον όλοι αποθηκεύουμε σχεδόν το σύνολο των πληροφοριών, των επαφών μας ακόμα και των προσωπικών μας στιγμών στα smartphones, αλλά και πως οι κάρτες μας είναι πια ο βασικός τρόπος με τον οποίο κάνουμε κάθε αγορά και οικονομική συναλλαγή και τότε θα καταλάβει κανείς πως το να χάσει κάτι από όλα αυτά, μπορεί όντως να τον κάνει να βυθιστεί στην απελπισία και να μην ξέρει που να απευθυνθεί.

Και εάν το σενάριο της απώλειας προσωπικών αντικειμένων μια απλή ημέρα φαντάζει εφιαλτικό, σκεφτείτε πόσο χειρότερο είναι εάν αυτή η απώλεια συμβεί στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού ή ακόμα και στις διακοπές σε κάποια άλλη χώρα.

Τι μου προσφέρει ένα πρόγραμμα ασφάλισης προσωπικών αντικειμένων;

Η λύση είναι απλή: αρκεί να ενημερωθεί κανείς για τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικών αντικειμένων και να αντιληφθεί τις καλύψεις που παρέχουν και πως τον προστατεύουν σε κάθε περίπτωση. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το Safe Pocket της Eurolife ERB σε συνεργασία με τη Eurobank, που σας αποζημιώνει εάν σας κλέψουν ή χάσετε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Eurobank, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, και σας καλύπτει ακόμα και εάν μαζί με τις κάρτες σας Eurobank χάσατε ή σας έκλεψαν και προσωπικά σας αντικείμενα, όπως την τσάντα σας, το πορτοφόλι σας, το κινητό και το tablet σας

Το Safe Pocket της Eurolife ERB παρέχει κάλυψη για ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις που έχουν γίνει από κάρτες  οι οποίες έχουν εκδοθεί από την Τράπεζα Eurobank, καθώς και μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κάλυψη εξόδων για την αντικατάσταση των προσωπικών σας αντικειμένων μέσα από πρωτοποριακές παροχές και υπηρεσίες, ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και μια απλή διαδικασία αποζημίωσης, παρέχοντας κάλυψη σε παγκόσμιο επίπεδο 24 ώρες το 24ωρο.

Αναλυτικά περιλαμβάνονται οι ακόλουθες καλύψεις:

• Σε περίπτωση χρήσης σωματικής βίας ή απειλής, καλύπτεται η κλοπή των μετρητών που έχουν αναληφθεί από ΑΤΜ

• Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της κάρτας καλύπτονται οι ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις, ενώ σε περίπτωση ταυτόχρονης κλοπής και της τσάντας το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη κόστους αντικατάστασης τσάντας, κόστους περιεχομένου τσάντας, αντικατάστασης γυαλιών, προσωπικών εγγράφων, κλειδιών και πορτοφολιού

• Σε περίπτωση κλοπής της κάρτας και ταυτόχρονης κλοπής της συσκευής κινητού και tablet, το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη κόστους της συσκευής τηλεφώνου και κόστους μεταγενέστερων επικοινωνιών καθώς και κάλυψη κόστους tablet.

Το ετήσιο κόστος χρήσης του προγράμματος «Safe Pocket» της Eurolife ERB ανέρχεται σε μόλις 30 ευρώ, προκειμένου να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες και τα δεδομένα των σύγχρονων καταναλωτών που θέλουν να αισθάνονται ουσιαστική ασφάλεια με χαμηλό κόστος.

Αξίζει λοιπόν να διακινδυνεύσετε το περιεχόμενο της τσάντας και του πορτοφολιού σας, αλλά και να μπείτε σε διαδικασία αντικατάστασής τους εάν κάτι συμβεί, ενώ υπάρχει λύση;

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη