Για ένα ασφαλές μέλλον

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις μπροστά σου ένα μέλλον που θα είναι ασφαλές. Να ξέρεις ότι όταν έρθει και γίνει παρόν, θα μπορέσεις να το απολαύσεις χωρίς ανησυχίες.
Οι πιο πολλοί άνθρωποι εργάζονται για να μπορούν να αντιμετωπίζουν το παρόν και τα έξοδα που έχουν στην καθημερινότητά τους. Η εργασία όμως έχει σε μεγάλο βαθμό και την έννοια του μέλλοντος, καθώς μπορεί να βοηθήσει (αποταμίευση, σύνταξη, ασφάλιση κλπ) και για ένα καλύτερο μέλλον, όταν πια δεν θα είμαστε ικανοί να εργαζόμαστε ή ακόμα και αν μας τύχει κάτι και βρεθούμε εκτός αγοράς εργασίας. Με τις συνθήκες ολοένα να δυσκολεύουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να αναζητήσουν και άλλους τρόπους που θα τους επιτρέψουν να εξασφαλίσουν ένα μέλλον πιο άνετο όπου θα μπορούν να απολαύσουν πράγματα και δραστηριότητες χωρίς να ανησυχούν. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και τα προγράμματα εγγυημένου κεφαλαίου, τα οποία βοηθούν ώστε να δημιουργηθεί ένα εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του προγράμματος που προσφέρει σταθερότητα και σιγουριά στον ασφαλιζόμενο.  Τα προγράμματα αυτά είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες αλλά και στις δυνατότητες του καθενός. Ιδιαίτερα χρήσιμο για παράδειγμα είναι το γεγονός ότι η τακτική καταβολή της δόσης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί είτε για να ενισχυθεί το τελικό ποσό είτε λόγω ξαφνικών οικονομικών προβλημάτων. Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση η δόση μπορεί να «καθυστερήσει» μέχρι και 3 μήνες αν οι δυσκολίες είναι πολλές. Αντίθετα, αν οι εποχές είναι καλύτερες μπορούν να πραγματοποιηθούν έκτακτες εφάπαξ καταβολές. Η δόση αυτή μπορεί να ξεκινάει ακόμα και από τα 30 ευρώ το μήνα και διαμορφώνεται αναλόγως με το κεφάλαιο που θέλουμε να δημιουργήσουμε σε συνδυασμό με την ηλικία μας όταν ξεκινάμε το πρόγραμμα και τη διάρκεια που επιλέγουμε να έχει το πρόγραμμα. αλλά και το ποσό που μπορούμε να διαθέτουμε. Μπορούμε να ορίσουμε τη δόση μας κάθε μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή να την κάνουμε ετήσια. Το σημαντικό είναι ότι το κεφάλαιό μας είναι εγγυημένο (προστατεύεται και από τον πληθωρισμό) ενώ αν κάτι δυσάρεστο συμβεί (πχ. απώλεια ζωής) η οικογένειά μας θα μπορέσει να πάρει τα χρήματα που αποταμιεύονταν.Μικρό λοιπόν το τίμημα και η προσπάθεια που απαιτείται για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον το οποίο θα μπορούμε να περιμένουμε με ανυπομονησία. Υπάρχουν τόσο ωραία πράγματα που μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κάνουμε, ας εστιάσουμε σε αυτά και όχι στους φόβους μας για ένα αβέβαιο μέλλον!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.