Η επιχείρηση στην οποία εργάζεστε πληροί τις προϋποθέσεις για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και διαπιστώστε εάν η επιχείρηση στην οποία εργάζεστε σας παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας και φροντίζει για την εκπαίδευσή σας γύρω από το θέμα.

Η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία είναι πολύ σημαντική και μας αφορά όλους. Εκτός από τις υποχρεώσεις του εργοδότη και οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους οφείλουν να είναι ενημερωμένοι, να χρησιμοποιούν σωστά τον εξοπλισμό τους, να ενημερώνουν τον εργοδότη για καταστάσεις που παρουσιάζουν άμεσο κίνδυνο και να βοηθούν στην υλοποίηση των απαιτήσεων που προάγουν την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz για να δείτε κατά πόσο η εταιρεία στην οποία εργάζεστε προάγει την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία:

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.