Εξασφαλίζω το μέλλον του παιδιού μου

Για κάποια πράγματα ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καλυφθούμε. Ένα από αυτά είναι και το μέλλον των παιδιών μας.

Υπάρχει άλλωστε κάποιος που δεν θέλει να είναι ήρεμος γνωρίζοντας ότι το μέλλον των παιδιών του είναι εξασφαλισμένο; Δεν νομίζω! Μπορεί οι γονείς να στερούνται και να προσπαθούν να μειώνουν τα έξοδά τους συνεχώς αλλά από τα παιδιά τους δεν θέλουν να λείπει τίποτα. Στην ίδια κατηγορία μπαίνει και το μέλλον τους.Είναι σίγουρο ότι πολλοί γονείς αναζητούν τρόπους που θα μπορούσαν να τους δώσουν την ευκαιρία να προβλέψουν και να καλύψουν θέματα που ενδέχεται να προκύψουν μελλοντικά στη ζωή των παιδιών τους. Σκέφτονται όλες τις εναλλακτικές και αναζητούν πληροφορίες για το τι θα μπορούσαν να κάνουν.Μια εγγυημένη λύση είναι τα ασφαλιστικά προγράμματα που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα εγγυημένο κεφάλαιο για το μέλλον με σωστό σύστημα και προγραμματισμό και πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες σε κάθε φάση της ζωής μας. Αυτά τα προγράμματα είναι δημιουργημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να μας υποστηρίξουν και αντίστοιχα να τα υποστηρίξουμε και εμείς και στις καλές και στις κακές μας στιγμές. Παρέχουν δηλαδή τη δυνατότητα αλλαγής του ποσού της δόσης αλλά και της ημερομηνίας καταβολής της. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι προσφέρουν ευελιξία ως προς την επιλογή της συχνότητας καταβολής της δόσης αλλά και της αυτόματης εξόφλησής της.Ανάλογα λοιπόν με το κεφάλαιο που θέλουμε να εξασφαλίσουμε, την ηλικία στην οποία είναι το παιδί μας, τη διάρκεια που θέλουμε να έχει και το ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε, δημιουργούμε το πρόγραμμα που μας ταιριάζει και δεν αφήνουμε πλέον τίποτα στην  τύχη.

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Μετακινήσου στην πόλη με ασφάλεια
Αστική Ευθύνη

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Μετακινήσου στην πόλη με ασφάλεια

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και στα μεγάλα αστικά κέντρα, αποφασίζουν να βάλουν το ποδήλατο στη ζωή τους. Ειδικά τους τελευταίους μήνες λόγω του Covid19, η αγορά και χρήση του ποδήλατου αυξήθηκε πολύ καθώς αποτελεί ασφαλέστερο - ως προς τον ιό - μέσο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις. Οι ποδηλάτες διαρκώς αυξάνονται σε αριθμό, αλλά πόσοι εξ αυτών γνωρίζουν τι πραγματικά χρειάζονται για να είναι οι ίδιοι και οι άλλοι γύρω τους ασφαλείς;
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.