Σχεδιάστε τα δικά σας γυαλιά ηλίου!

Αν θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο μοναδικό και με την υπογραφή σας, δεν θα βρείτε καλύτερη ιδέα!
Είχατε από παλιά  το «μικρόβιο» του ντιζάινερ αλλά δεν βρέθηκε ποτέ η κατάλληλη ευκαιρία να το αναδείξετε; Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας ζευγάρι γυαλιά ηλίου και να κυκλοφορείτε γνωρίζοντας καλά ότι όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο!

Στο site www.canvaseyewear.com μπορείτε να σχεδιάσετε τα γυαλιά σας όπως ακριβώς τα  θέλατε αλλά δεν τα βρίσκατε μέχρι στιγμής στην αγορά. Ένα ζευγάρι με το ίδιο σχέδιο που έχει το αγαπημένο σας πουκάμισο ή με μια ζωγραφιά του παιδιού σας να στολίζει τους βραχίονες! 

Η ιδέα των δημιουργών του site ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπη, αφού πριν το canvaseyewear.com υπήρχαν αντίστοιχα online καταστήματα στα οποία όμως μπορούσες απλά να πειραματιστείς με διάφορα «έτοιμα» σχέδια και να καταλήξεις στο συνδυασμό που προτιμάς. Η διαφορά είναι ότι εδώ μπορεί ο καθένας να «ανεβάσει» ένα δικό του σχέδιο το οποίο θα τυπωθεί πάνω στο σκελετό. Στη συνέχεια, επιλέγει το χρώμα των φακών που ταιριάζει περισσότερο και… σε λίγες μέρες τα γυαλιά φτάνουν στην πόρτα του!

Η επιχείρηση στήθηκε με τη μέθοδο του crowdfunding, δηλαδή το κεφάλαιο συγκεντρώθηκε από χιλιάδες διαφορετικά άτομα σε δεκάδες χώρες που πίστεψαν στο εγχείρημα και τελικά η χρηματοδότηση ξεπέρασε κατά πολύ το ποσό που είχαν προϋπολογίσει οι δημιουργοί του. 

Τα γυαλιά κατασκευάζονται και αποστέλλονται μια εβδομάδα μετά την παραγγελία σας, οπότε αν τα θέλετε για δώρο ίσα που προλαβαίνετε την Πρωτοχρονιά!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.