Άμεση βοήθεια κατοικίας!

Το έχετε και εσείς αυτό το άγχος με τις ζημιές, που δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όταν συμβούν; Ειδικά δε αν πρόκειται για κάτι που δεν μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας...
Συνήθως το άγχος αυτό το έχουμε πιο έντονα με το αυτοκίνητο, που μπορεί να σε αφήσει στη μέση του πουθενά. Εκεί όμως έχουμε βρει τη λύση με την οδική βοήθεια, που την καλείς όποια ώρα και μέρα κι αν είναι, και οι ειδικοί έρχονται να σε σώσουν! Τι γίνεται όμως με τις άλλες ζημιές;Ποιες είναι οι άλλες; Να σπάσει, για παράδειγμα, ένα τζάμι στο σπίτι μου και να μην ξέρω τι να κάνω, μέσα στη νύχτα, πού να απευθυνθώ για να το φτιάξω και, κυρίως, πώς να βεβαιωθώ ότι, μέχρι να φτιαχτεί, δεν θα μπει κανείς μέσα να μας «ξαφρίσει». Ή να σπάσει κάποιος σωλήνας και να γίνει το σπίτι μια ωραία…πισίνα! Πώς φτιάχνονται αυτά; Ποιον θα πρέπει να ειδοποιήσω για να με καθοδηγήσει;Ευτυχώς το ίδιο αναρωτιούνται και άλλοι εκτός από εμάς, και κάποιοι έψαξαν να βρουν μια λύση. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά μια άμεση βοήθεια κατοικίας που λειτουργεί ακριβώς όπως η οδική βοήθεια!Η διαδικασία είναι απλή: Με το που συμβεί κάτι, καλούμε στο τηλέφωνο της ασφαλιστικής μας εταιρείας, στην οποία έχουμε ασφαλίσει το σπίτι, τους περιγράφουμε τη ζημιά και τι θέλουμε να γίνει και τους αφήνουμε μετά να κάνουν εκείνοι όλη τη δουλειά!Μάλιστα, δεν θα μας στείλουν μόνο εξειδικευμένους τεχνίτες για να διορθώσουν ό,τι χρειάζεται, αλλά θα τοποθετήσουν και ειδικό προσωπικό φύλαξης στον χώρο μας αν, λόγω της ζημιάς, δεν είναι πλέον ασφαλής.Αν η ζημιά που προκλήθηκε καλύπτεται από το συμβόλαιό μας, τότε εκτός από την επισκευή της, η υπηρεσία αυτή μας προσφέρει και εγγύηση για 6 μήνες. Αυτή μας καλύπτει σε περίπτωση που δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε, που υπήρξε κάποια κακοτεχνία ή κάποια αστοχία υλικού.Η λίστα των ζημιών που καλύπτονται είναι μεγάλη, ανάλογα πάντα με το πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει. Καλύπτονται ζημιές από πυρκαγιές, εκρήξεις ή διαρροή νερού από σωληνώσεις, μέχρι θραύση γυάλινων επιφανειών μέσα στο χώρο μας και αντικατάσταση κλειδαριών, αν κάποιος τις καταστρέψει προσπαθώντας να τις παραβιάσει. Σε αυτά μπορούμε να προσθέσουμε και καλύψεις για το περιεχόμενο του χώρου!Μέσα στον πανικό, όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μεγάλο πράγμα λοιπόν να μπορείς να είσαι ήσυχος ότι κάποιος θα είναι εκεί να σε βοηθήσει, στην περίπτωση που χρειαστείς καθοδήγηση και στήριξη!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.