Το δενδρόσπιτο αλλιώς...

Μια πρωτοποριακή σκηνή, δημιούργημα Βρετανού εφευρέτη, κάνει το όνειρο πολλών, μικρών και μεγάλων, πραγματικότητα!
Εάν λατρεύετε τη Φύση, δεν φοβάστε τα ύψη και το απωθημένο από την παιδική σας ηλικία είναι εκείνο το δεντρόσπιτο που πάντα θέλατε, αλλά δεν αποκτήσατε ποτέ, αυτή η σκηνή είναι φτιαγμένη για εσάς. Μοιάζει λίγο με τον εξοπλισμό που θα έφερνε μαζί του ένας εξωγήινος εάν ερχόταν να καταλύσει  στη Γη, όμως είναι απλά μια σκηνή, η οποία σας επιτρέπει να κοιμάστε όσο πιο κοντά στα αστέρια γίνεται, αφού στήνεται επάνω στα δέντρα. Επιπλέον, σας γλιτώνει από λάσπες, έντομα, σκληρές επιφάνειες και άλλα τέτοια προβλήματα που γνωρίζει πολύ καλά όποιος έχει κάνει κάμπινγκ.Το προϊόν ονομάζεται Tentsile και είναι μια δημιουργία του βρετανού εφευρέτη Alex Shirley-Smith, ο οποίος εκτός από το ότι μας προσφέρει τη δυνατότητα αυτής της απολαυστικής –όπως φαίνεται- εμπειρίας, στέλνει και ένα οικολογικό μήνυμα αφού, όπως λέει, ελπίζει πως αν πολλοί άνθρωποι δοκιμάσουν να περάσουν μια νύχτα ανάμεσα στα δέντρα, θα το σκεφτούν ξανά πριν αποφασίσουν να τα κόψουν. Επίσης, η εταιρεία που την εμπορεύεται δεσμεύεται να φυτέψει τρία δέντρα για κάθε σκηνή που πωλείται.Στην περίπτωση πάντως που τo αρχικό σας σχέδιο αποτύχει γιατί στον προορισμό σας δε βρείτε αρκετά δέντρα –ή αρκετά γερά ώστε να αντέξουν το βάρος σας- μην ανησυχείτε!  Αυτή η σκηνή μπορεί κάλλιστα να στηθεί και στο έδαφος. Βέβαια, η εμπειρία δεν θα είναι το ίδιο μαγευτική, αλλά και πάλι…Κοστίζει περίπου 450 ευρώ και μπορείτε να το αναζητήσετε και να το αγοράσετε στο διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.