Τι και αν έγινε η ζημιά; Το έχουμε υπό έλεγχο!

Ωραίο είναι να έχεις ένα σπιτάκι δικό σου. Να μην ανησυχείς ούτε για ενοίκια, ούτε για...κακές σπιτονοικοκυρές ούτε για τίποτα! Το έχεις φτιάξει και εσύ όπως θέλεις!

Αφού το φτιάξεις λοιπόν όπως θέλεις, με τα μπαλκόνια του, τη θέα του, τα ωραία τα μπάνια, τους ενιαίους χώρους με τα μεγάλα παράθυρα που φωτίζουν χωρίς να χρειάζεται να ανάβεις φώτα μέρα μεσημέρι έρχεται η ώρα να το χαρείς!

Θα περνάς χρόνο σε αυτό, θα μαζεύεις τους ανθρώπους που αγαπάς να τους μαγειρέψεις στην ωραία σου κουζίνα, θα κάνεις μεγάλα πάρτυ στην αυλή, θα δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις σε ένα χώρο που είναι όπως τον θες, από σένα για σένα. Και ξέρεις πώς θα τον απολαύσεις ακόμα περισσότερο; Αν δεν έχεις το άγχος μήπως γίνει καμιά ζημιά!

Σίγουρα το να φτιάξεις ένα σπίτι απαιτεί χρήματα, κόπο και υπομονή. Είναι φυσιολογικό μετά να υπάρχει η ανησυχία μήπως χαλάσει τίποτα, μήπως σπάσει κάτι ή μήπως γίνει κάτι που είναι εκτός του ελέγχου μας όπως ένας σεισμός, μας κλέψουν ή πάρει κάποια φωτιά. Όλοι έχουμε πει κατά καιρούς ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί σε εμάς αλλά τίποτα δεν μας αποκλείει ότι μπορεί και να βρεθούμε μπροστά σε (άσχημες) εκπλήξεις...

Τι μπορεί να γίνει για να έχουμε την ηρεμία μας; Η πιο εύκολη και απλή λύση είναι να κάνουμε μια ασφάλεια σπιτιού. Μια ασφάλεια σπιτιού μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας αλλά και στις δυνατότητές μας και να μας καλύψει για πολλές περιπτώσεις που υπό άλλες συνθήκες θα τρέχαμε και δε θα φτάναμε.

Είναι γεγονός ότι οι επιλογές πλέον είναι πολλές και καλύπτονται ακόμα και συμβάντα που υπό νορμάλ συνθήκες θα τα θεωρούσαμε τρελά. Παράδειγμα; Η πτώση αεροσκάφους ή αυτοκινήτου πάνω στο σπίτι μας ή μια τρομοκρατική ενέργεια. Μπορεί σε εμάς να φαίνονται περίεργα αλλά κάποιοι άνθρωποι μπορεί να ζουν σε περιοχές που αυτές οι περιπτώσεις είναι πιθανές. Φυσικά, καλύπτονται και πολύ πιο απλά πράγματα, όπως οι πυρκαγιές, οι κλοπές, οι διαρροές νερού κλπ. που είναι πολύ πιο πιθανόν να συμβούν και μάλιστα περισσότερες από μία φορά.

Υπάρχουν λοιπόν από τη Eurolife ολοκληρωμένα προγράμματα που καλύπτουν κάθε πιθανότητα και υπάρχουν και άλλα, πιο ευέλικτα που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το σημαντικό είναι ότι και στις δύο κατηγορίες προγραμμάτων μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια ποικιλία συμπληρωματικών πακέτων για να διαμορφώσουμε τις καλύψεις μας όπως εμείς θέλουμε.

Τι και αν γίνει λοιπόν μια ζημιά; Να είναι καλά η ασφάλειά μας που τα αναλαμβάνει! Εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές στο σπίτι μας και να σχεδιάζουμε καινούριες!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.