Αν έχετε μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα, υπάρχει τρόπος να την υλοποιήσετε!

Αν είστε 18-40 ετών και έχετε στο μυαλό σας μια επιχειρηματική ιδέα που πιστεύετε πως θα γινόταν μια επιχείρηση που θα έφερνε κάτι καινούργιο και καινοτόμο στην αγορά, έχετε περιθώριο μέχρι τις 31 Μαρτίου για να υποβάλετε το «όνειρό» σας στο Πρόγραμμα Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας “egg – enter•grow•go”.

Πρόκειται για τον 3ο κύκλο του επιτυχημένου Προγράμματος Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης, που δημιούργησε η Eurobank στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, σε συνεργασία με το Corallia, του ερευνητικού κέντρου Αθηνά. 

Οι ομάδες που επιλέγονται μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία θα έχουν στη διάθεσή τους, για έναν χρόνο, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration), και συνεργασίας (co-working), που περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία. 

Τα αποτελέσματα των δυο προηγούμενων κύκλων μάλλον θα σας πείσουν να πάψετε να θεωρείτε την ιδέα σας άπιαστο όνειρο, κρατώντας την για τον εαυτό σας  και να κάνετε το πρώτο βήμα προς την υλοποίησή της, εκθέτοντάς την στους ειδικούς. Από τις ιδέες που έχουν μέχρι στιγμής υποβληθεί στο egg – enter•grow•go, 41 έχουν γίνει εταιρίες, ενώ 24 πρωτότυπα προϊόντα/υπηρεσίες έχουν βγει στην αγορά. Στο πλαίσιο του προγράμματος, έχουν οργανωθεί 55 εξειδικευμένα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης, 230 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με μέντορες για συμβουλευτική υποστήριξη και 32 προσλήψεις νέων συνεργατών από τις αρχικές ομάδες που κατέθεσαν τις ιδέες τους.

Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα στο www.theegg.gr , όπου θα βρείτε επίσης τους όρους συμμετοχής και τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας. Βιαστείτε! Η προθεσμία υποβολής είναι η 31η Μαρτίου 2015, στις 15:00.

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.