Την τσάντα και τα μάτια σου!

Η τσάντα για πολλούς είναι το σημαντικότερο και το πολυτιμότερο πράγμα που έχουν. Και προσεύχονται φυσικά να μη συμβεί κάτι και τη χάσουν!

Τα πράγματα που έχουμε μέσα στην τσάντα μας μπορούν να είναι πολύτιμα από άποψη χρηματικής αξίας αλλά και συναισθηματικής. Επίσης, στην τσάντα μας έχουμε και το πορτοφόλι μας που όλοι ξέρουμε ότι περιλαμβάνει τις κάρτες μας, τα έγγραφά μας αλλά και χρήματα. Πώς μπορούμε λοιπόν να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για την περίπτωση που συμβεί κάτι; Υπάρχει τρόπος;

Και όμως υπάρχει! Να ασφαλίσουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα!

Επειδή, δυστυχώς, τα κρούσματα κλοπής προσωπικών αντικειμένων έχουν αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ήταν φυσικό το επόμενο βήμα να είναι να μπορούμε να τα ασφαλίσουμε. Και το βήμα αυτό έγινε από την Eurolife σε συνεργασία με τη Eurobank που δημιούργησαν ένα νέο προϊόν που το ονόμασαν Safe Pocket. Οι περιπτώσεις που καλύπτονται είναι αρκετές, το χρηματικό αντίτιμο είναι ιδιαίτερα προσιτό και η αποζημίωση σε περίπτωση που κάτι γίνει είναι άμεση και με απλές διαδικασίες.

Ειδικότερη βάση δίνεται στις κάρτες, είτε είναι πιστωτικές είτε είναι χρεωστικές. Η ασφάλισή μας μπορεί να ενεργοποιηθεί αν μας κλέψουν τα χρήματα που έχουμε σηκώσει από κάποιο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης με τη χρήση ή απειλή σωματικής βίας, αν μας κλέψουν τις κάρτες και γίνουν μετά ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις αλλά και αν μας κλέψουν ολόκληρη την τσάντα και τα αντικείμενα που έχουμε μέσα.

Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά να έχουμε κάνει άμεση αναφορά της κλοπής. Αν αυτό γίνει, τότε ανάλογα με την περίπτωση, θα αποζημιωθούμε. Για παράδειγμα καλύπτεται το κόστος για αντικατάσταση της τσάντας αλλά και για το περιεχόμενό της-ακόμα και αν αυτή έχει απλά χαθεί.

Μέσα στις τσάντες έχουμε πολύ συχνά τα γυαλιά μας, τα οποία είναι για πολλούς αναγκαία αλλά, εκτός αυτού, μπορεί να είναι και ακριβά. Έχουμε και τα κλειδιά μας και όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη ταλαιπωρία είναι να τα αλλάξουμε ειδικά αν είναι αυτοκινήτου ή αυτά τα νέα κλειδιά ασφαλείας που χρειάζεται ταυτότητα για να τα βγάλεις ξανά. Φανταστείτε λοιπόν να σας έχουν κλέψει και την ταυτότητα και άλλα προσωπικά έγγραφα!

Ακόμα και το πορτοφόλι μας μπορεί να αποζημιωθεί, ενώ σημαντική είναι και η αποζημίωση για την κλοπή του κινητού μας τηλεφώνου, και σαν συσκευή αλλά και σαν χρέωση τηλεφωνικών επικοινωνιών που θα γίνουν μέχρι να απενεργοποιήσουμε την κάρτα μας. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη και για την περίπτωση που κλέψουν το tablet μας!

Κοινώς είμαστε καλυμμένοι για όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που έχουμε μέσα στην τσάντα μας, τα χρήματά μας, τις κάρτες μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξουμε ταχύτητα και να δηλώσουμε την κλοπή το συντομότερο που μπορούμε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχουμε και άλλα προβλήματα να διαχειριστούμε, πέρα από το σοκ που θα μας έχει προκαλέσει η όλη εμπειρία!

Δεν είναι δύσκολη η απόκτηση ενός τέτοιου προγράμματος  ή το να πάρουμε επιπλέον πληροφορίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσουμε με τους ειδικούς και εκείνοι θα μας καθοδηγήσουν!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.