Ταξιδεύω ανά την Ελλάδα, με καλύπτει η ασφάλισή μου;

Είμαι από τους τυχερούς που η δουλειά μου όχι μόνο μου επιτρέπει να ταξιδεύω ανά την Ελλάδα αλλά με αφήνει και να μένω για κάποιο χρονικό διάστημα στα μέρη αυτά. Έτσι νιώθω συνέχεια σε διακοπές!

Ποιο ήταν το πρόβλημα; Έπρεπε να βρω έναν τρόπο όσο είμαι στην περιφέρεια να έχω και ασφάλιση. Μακριά από τη βάση μου είμαι, κυκλοφορώ συνεχώς, μένω σε ένα μέρος που δεν γνωρίζω καλά, θέλω να είμαι καλυμμένος. 

Έψαξα λοιπόν και βρήκα! Βρήκα ασφαλιστικό πακέτο ειδικά για την περιφέρεια και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και οι καλύψεις είναι πολύ καλές και οι τιμές είναι προσιτές.

Μου καλύπτει τα έξοδα του νοσοκομείου, με βάζει σε δίκλινο δωμάτιο, με βοηθά να αντιμετωπίσω επείγοντα περιστατικά και  να πληρώσω την αμοιβή αποκλειστικής νοσοκόμας αλλά και χειρουργών, αναισθησιολόγων και άλλων γιατρών. Επίσης  με αφήνει να κάνω εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς συμμετοχή ενώ μου καλύπτει και έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία που σχετίζονται με το περιστατικό που με οδήγησε σε αυτήν.

Κύριο πλεονέκτημα είναι ότι η έναρξη της ασφάλισης γίνεται εύκολα και όχι με πολλές διαδικασίες, ακόμα και χωρίς ιατρικές εξετάσεις, ενώ οι  περίοδοι αναμονών, από την έναρξη του προγράμματος, είναι σχετικά σύντομες. Ταυτόχρονα αισθάνομαι σιγουριά γιατί το τηλεφωνικό κέντρο τους λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε ό,τι και αν συμβεί κάποιος θα είναι στην άλλη άκρη της γραμμής για να με καθοδηγήσει και να με βοηθήσει.

Το πρόγραμμα αυτό έχει διάρκεια ένα χρόνο και στο τέλος του χρόνου αυτού μπορώ να το ανανεώσω για άλλον ένα χρόνο με τους ίδιους όρους και παροχές. Παράλληλα μου δίνουν και πρόσκαιρη ασφάλιση ζωής ενώ καλύπτουν και τα παιδιά μου.

Με ένα τέτοιο πρόγραμμα αισθάνομαι σιγουριά όπου και αν χρειαστεί να μείνω ανά την Ελλάδα και μπορώ να δώσω την προσοχή μου στα θέματα της δουλειάς μου και των άλλων υποχρεώσεών μου. Και αφού όλα θα τα καλύψει το ασφαλιστικό μου πακέτο, μπορώ να απολαύσω και λίγες διακοπές χωρίς να έχω το άγχος ότι θα συμβεί κάτι και δεν θα ξέρω πού θα με πάνε!

Είναι ωραία η Ελλάδα μας, με ένα άγχος λιγότερο θα την απολαύσω περισσότερο!

Σχετικά άρθρα

Η γνώση είναι δύναμη
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First
Ζωή

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Προστάτεψε τη δική σου με το πρόγραμμα My Family First

Για εσένα, η οικογένειά σου είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαΐου, δες πώς μπορείς να την προστατέψεις με το πρόγραμμα My Family First. Δεν χρειάζεται κόπο, απλά καλό προγραμματισμό.
Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου
Όχημα

Επωφελήσου από την ασφάλιση ακόμα και όταν δεν κινείς το αυτοκίνητό σου

Με πολλούς από εμάς να έχουμε περιορίσει δραστικά την χρήση του αυτοκινήτου μας, εγείρεται φυσιολογικά το ερώτημα και τώρα τι κάνω με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Το ερώτημα γίνεται περισσότερο πιεστικό σε όσους έχουν δει αυτή την περίοδο μια μεγάλη μείωση του εισοδήματος τους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα.